Kategorier
Ej kategoriserad

Duktiga Dockan!

Av Märit Olofsson Näss - 28 april, 2019 | 0 kommentarer

Dockan är omstartad och resultatet blev så himla bra. Efter att hon varit ganska så het och taggad i årets första starter så bestämde vi oss för att ”starta om” helt. Hon fick alltså 2 veckor helt ledigt efter Ypäjä, gick igång lugnt med mycket uteturer och är nu uppe i full träning igen. Jag har lagt mycket fokus på låg form, lösgjordhet, lugn och eftergift och det känns verkligen att Dockan tagit den träningen fint!

Bild till blogginlägg


Dockans magiska travökningar, som ger oss många 8:or!

Idag var det ”test” av omstarten, MA:1 på Häst- och kuskhusets Ryttarförening och Dockan var verkligen så lugn och fin som jag ville! Riktigt ridbar och gav mig en härlig känsla i sadeln!
Ett litet missförstånd oss emellan gjorde att hon stannade i ingången till andra piruetten och det är ju kostsamt då det är koefficient på rörelsen… Men i övrigt så himla fin att jag faktiskt blev rätt besviken på procenten som bara blev 65.
Men men, sånt är livet i bedömningssporter och en domare låg konsekvent mellan 5-10% under de andra två och då blir det ju lätt så.

Bild till blogginlägg


Ärevarv i solskenet!

Det blev en fin blå andrarosett och det känns verkligen som vi är på rätt väg igen! Hon är superfin, min Docka och jag kommer att ha massa nytta av hennes energi och glöd uppåt i klasserna!

Bild till blogginlägg


Posering efter prisutdelning i full SD Design outfit! Kandar, benskydd och schabrak!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *