Kategorier
Ej kategoriserad

Lina Lovisas namngivning!

Av Märit Olofsson Näss - 1 februari, 2011 | 0 kommentarer
Bild till blogginlägg 
Bild till blogginlägg 
Bild till blogginlägg


I lördags hade vi namngivningsceremoni och stor fest för lilla Lina! Efter att vi planerat, fixat och jobbat massor för att få till allt, så blev det verkligen en jättelyckad kväll! Vi startade med en ceremoni där vi berättade hur vi valt namn åt Lina Lovisa och vad namnen betyder. Yvonne, Nicole och Pelle stog för vacker sång och musik och morfar Janne för en fin dikt. Efter detta blev det fördrink och mingel, sedan middag med sång, tal och musik-quiz. Så var det dags för kaffe, tårta och avec och sedan tog dansen vid.
Känns som vi fick allt att klaffa som det skulle och festdeltagarna verkade vöjda och glada 🙂
Huvudpersonen själv, blev väldigt trött under middagen och somnade då in. Sedan fick hon ny fart vid 22-tiden och skulle absolut vara med på partajandet! Party-pinglan Lina somnade inte förrän i bilen hem vid halv två-tiden!!!
Storasyster Mira hade länge innan festen siktat in sig på tårta och dans, hon vet helt klart vad som är viktigt här i livet! Och efter en del tårta och mycket dans så var hon nöjd med kvällen och somnade i barnvagnen.

Bild till blogginlägg 
Bild till blogginlägg 
Bild till blogginlägg

Känns som det blev ett väldigt lyckat evenemang, men vi hade såklart inte klarat det utan en massa hjälp. Jag vill rikta ett speciellt tack till Pelle, Nicole & Yvonne för sången, Janne för dikten, Anna och Anders som var super-bra toastmastrar, Anna & Björn för tårtorna, Joakim för kaffe och suveränt ”bartenderi” mm, Tony, Kent & Rut för städning, Martin på SFAB för supergod mat, Conny för filmning & projektor och Anders för skjutsen hem. Hoppas jag inte glömt någon nu…..
Och såklart ett stort TACK till alla ni som var med och gjorde detta till en oförglömlig kväll!

Bild till blogginlägg 
Bild till blogginlägg 
Bild till blogginlägg


De fina bilderna är alla tagna av Nicole Magaliff!

Så har det varit Bo Jenå-täning igen, igår kväll. Egentligen skulle Dortmund ha varit med, men han drabbades tyvärr av nässelfeber och diarré i helgen. Nu verkar han dock vara återställd igen, puuuh så skönt. Så Zky fick hoppa in istället, och med den äran. Som vanligt så var det en jätte-bra, inspirerande och givande lektion. Och nu var piaff, passage och övergångar riktigt fina. GP-nivå säger Bosse och att jag måste rida GP snart! Kul! Men det är ju lite annat som ska falla på plats innan vi ger oss i kast med det svåraste programmen. Även om det bara blir ca 5-6 byten i varje, så har de blivit mycket lugnare, raklare och bättre känsla i dem. Bara att träna på så kommer det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *