Kategorier
Ej kategoriserad

Maxi vinner & Rillan 5:a i MB:5!

Av Märit Olofsson Näss - 21 april, 2019 | 0 kommentarer

Nu är det full fart på tävlingssäsongen och dagens tripp gick till Gripens Ryttarförening i Strängnäs. Idag var det dags för MB:5 för Rillan och Maxi och deras första försök att kvala upp til MA & St Georges.
Det gick verkligeb strålande då båda fick över kvalprocenten med råge (62%) och fixade fina placeringar!

Bild till blogginlägg


Stor glädje i stallgänget när Maxi vann MB:5 på fina procent!

Bäst idag lyckades jag med Maxi. Han kan rätt lätt spänna till och då brukar det bli trassligt, men idag var han avspänd och cool och tog min ridning på ett fint sätt. Han satte inte en hov fel och jag lyckades även hålla honom uppe och fin i formen genom hela programmet! Superroligt att få en sån fin runda direkt då jag inte tävlat homon mycket alls och nu inte sedan i september.
Vi fick fina 68,8% och vann klassen!! Härligt härligt 🙂

Bild till blogginlägg


Fullt fokus på framridningen!

Rillan gick ett fint och rätt avspänt travprogram men blev skrämd av musiken i skritten och det gjorde henne riktigt spänd till galoppen. Till följd av alla spännningar blev det ett par rejäla missar… Jag letar ju fortfarande rätt efter hennes reaktioner på banan och lär mig henne mer och mer, så förhoppningsvis blir det bättre till nästa gång. Jag är ändå glad för fina procenten 64,1 och en 5:e placering!

Bild till blogginlägg


Vackra Rillan får posera innan vår MB:5-debut.

Bild till blogginlägg


Jag hittar allt fler knappar på Rillan och idag blev det en placering i MB:5!

Helgen och påsken har såklart innehållit mycket häst, träningar ochy tävling, men även en hel del filming och fotosessioner då det dök upp en fint påskägg från min sponsor SD Design! Klart lyckan är total när det dimper ner ett paket med fina svhabrak och lindor ur SD Designs nya vårkollektion!!!
Här är Strolchi modell på fältet:

Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *