Kategorier
Ej kategoriserad

Rillan och Maxi MA-kvalade!

Av Märit Olofsson Näss - 4 maj, 2019 | 0 kommentarer

Vi har varit på tävlingar hos Eskilstunaortens Ryttarförening två dagar detta veckoslut med tre hästar, så det är verkligen full fart på tävlandet just nu. Idag gick Rillan sin andra MB:5 och vi börjar känna varandra allt bättre och bättre. Idag var hon riktigt fin, avspänd och ridbar inne på banan. Inga direkta misstag alls och 66,5% och med det en andraplacering!!!

Bild till blogginlägg


Duktiga Rillan, färdigkvalad til MA nu!

Det känns jättekul att jag börjar hitta rätt matchning för Rillan och hur jag ska lösa spänningarna som kan dyka upp på banan. I och med denna procent är vi nu också kvalade till MA, så det blir vår nästa utmaning inom ett par veckor!

Bild till blogginlägg


Prisutdelning utan Rillan, så jag fick springa ärevarv!!!

Maxi gick också en MB:5 igår och kvalade även han in till MA (63,1%) så det blir nästa utmaning för oss också. Han var duktig och kämpade sitt bästa, men på en tung bana så hade jag svårt att hålla honom uppe i formen så vi kom inte upp i förra gångens fina flyt då han ju vann MB:5 på 68,9%. Jag är ändå supernöjd med att han var avspänd och fina att rida på banan, formen får vi fortsätta stärka upp!

Bild till blogginlägg


Duktiga Maxi, även han kvalad till MA nu!

Sist ut i gänget att starta i Eskilstuna var Dockan i en St Georges. Hon var fin i traven men återigen sprack galoppen totalt. Hon blev stressad och spänd och vi missade typ allt… Något är inte som det ska och Dockan kommer nu att utredas veterinärt, jag är rätt säker på att det är något som inte är helt okej.

Bild till blogginlägg


Dockan! Vacker som en dröm & fantastiskt ridbar! Värd att vänta på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *