Kategorier
Ej kategoriserad

Rillan vinner!

Av Märit Olofsson Näss - 14 april, 2019 | 0 kommentarer

Som sagt, det är bra att smida medan järnet är varmt och det visade sig även gälla Rillan. Bara två dagar efter vår debut så gav vi oss in i MC:2 i Mariefred och det gick så mycket bättre!

Bild till blogginlägg


Fina Rillan, gick som en liten peng och vann!

Nu visste jag ju mer hur hon blir när hon spänner till inne på banan. Jag tog faktist mina 2 minuter på banan innan startsignal till att trava henne under lättridning, lägga henne låg i formen och gymnastisera sidorna ordentligt. Hon spände då av mycket bättre i ryggen och jag kom till bättre ridning i programmet!

Bild till blogginlägg


Snygg i guld-blå rosett!

Inte en fot satte hon fel, men såklart finns det mer att hämta i takt med att jag får henne avspänd och kan ta ut mer. Det blev idag i alla fall en fin seger på 67,8%, härligt skoj!!! I och med detta så är vi nu kvalade till MB och nästa söndag blir det start igen, denna gång i MB:5!

Bild till blogginlägg


Vi lär känna varandra allt bättre och jag lär mig hur hon tar nya miljöer! 

Helgen har också innehållit förbundsträning för Lussan på Strömsholm för mig och Strolchi. Det har gått riktigt riktigt bra, vi filar mest detaljer nu. Lussan är så himla bra att träna för utöver hennes otroliga kunskap och erfarenhet är hon så engagerad, inspirerande och med ett fantastiskt sinne för den lilla skillnaden som gör skillnaden!!! Strolchi har framför allt blivit så stark och fin i piaffen och övergångarna. Superkul, och vi tränar vidare mot att förbättra våra Grand Prix-resultat!

Bild till blogginlägg


Strolchi på förbundsträningen, helt klädd i SD design-outfit! Kandar, lindor och voljock, skitsnyggt!!!  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *