Kategorier
Ej kategoriserad

Strolchi 3:a i Grand Prix i Sopot!!!

Av Märit Olofsson Näss - 8 februari, 2019 | 0 kommentarer

Fina, fina Strolchi och jag lyckades idag få till en riktigt fin Grand Prix och kom trea i Sopot!!!
Jag är så himla glad och lycklig för min fina häst och hur vi idag kom igenom GP felfritt och med en avspänd och bra känsla. Kanske att han blir lite spänd och blyg på banan men jag är glad att han ändå lyssnar fint och sätter alla grejer! Nu är det bara lite mer uttryck och den sista energin som saknas för de riktigt höga poängen.

Bild till blogginlägg


Minna-Isak och jag-Strolchi njuter av priser och solen och fina GP-rundor!

Idag fick vi fina 67,4% och kom som sagt trea. Vann gjorde Minna Telde och Isak på hela 71% och delad glädje är ju dubbel glädje! Härligt att få höra nationalsången och rida ärevarv ihop!

Bild till blogginlägg


På prommis innan dags för kandar och uppvärmning!

Dockan var näst på tur och gjorde sitt livs finaste travprogram i vår St Georges! Tyvärr kraschade vi rejält på ett par ställen i galoppen…. Det kostar väldigt många procent att krascha en priuett och få betyget 1 med koefficient. Dubbelt straff typ….

Bild till blogginlägg


Finaste travprogrammet någonsin med Dockan idag!

Trots galoppkaoset fick vi 64,2% och en 6:e placering i ett tufft startfält! Tänk och vi hållit ihop galoppen och inte tappat ca 30 poäng per domare, då hade vi haft pallplats!!! Vi kommer igen 🙂

Bild till blogginlägg


Lotta-Duschesse 5:a och jag-Dockan 6:a och så världens bästa Lussan som coachar oss alla svenskar på ett fantastiskt sätt!

Bild till blogginlägg


Traditionsenlig bubbel och firande i stallet efter dagens alla svenskframgångar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *