Kategorier
Ej kategoriserad

Teamet härjar i Ypäjä igen!

Av Märit Olofsson Näss - 21 mars, 2019 | 0 kommentarer

Ibland faller bara alla pusselbitar på plats och det har det verkligen gjort den sista veckan. Tinkerbelle fick sitt föl i förra veckan och allt gick fint och lilla ”Spark” är glad, pigg och mår bra! Vi beslutade oss därför för att försöka komma i väg till en av våra favorittävlingar, internationell CDI3* i Ypäjä där vi varit tre gånger tidigare och tävlat.

Bild till blogginlägg


Söta ”Spark”, redan stallets lilla kelgris!

Sagt och gjort, så accepterade arrangören min anmälan via förbundet i måndags och vi fick färjebiljetter i sista sekund och tog oss iväg i går onsdag, start från stallet var klockan 4 på morgonen *gäsp*

Bild till blogginlägg


Obligatoriskt avresefoto i Värtahamnen kl 6 på morgonen!

Nu är vi på plats i Ypäjä och teamet denna gång är jag, Jessica, Mira och Lina och så både Strolchi och Dockan som ska testa internationell hetluft igen. Denna dag har gått åt till återhämtning, jogg för Strolchi och så träning på banan för Dockan som inleder tävlandet i morgon i St Georges.

Bild till blogginlägg


Posering bland flaggorna efter arenaträning!

Dockan kändes väldigt fin, avspänd och lösgjord och jag hoppas vi kan behålla den känslan i morgondagens start. Strolchi går in på lördag i Grand Prix, så han ska träna ordentligt i morgon.

Bild till blogginlägg


Jogging med stora piruetter på dagens schema för Strolchi.

Dockans vet-check var i dag och hon susade igenom utan en blinkning. Nu är det lastblismys och snart middag. Vi trivs bra här i Finland hela gänget!

Bild till blogginlägg


Dockan i väntan på vet-check med sina unga skötare 🙂

Bild till blogginlägg


Vi har ”egen” stallhörna” att hänga i!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *