Kategorier
Ej kategoriserad

Världsranking-klättring och Friends!

Av Märit Olofsson Näss - 5 december, 2018 | 0 kommentarer

Nu är det vintervila från tävlandet, men det händer ju massa saker i hästlivet ändå. I helgen som gick var jag på Friends och Sweden International Horse Show och red på ett litet event på ras-banan där alla hästraser visas upp. Jag red en 185 cm hög Shirehäst!!! Min goda vän, dressyrryttare och även domare Nicloe red samtidigt som mig en jättestor Clydesdale.

Bild till blogginlägg


Nicole på Fairy och jag på Freja. Snygga i benskydd och scabrak från SD Design!

Eftar att vi ridit så intervjuades vi och fick berätta om likheter och skillnader mellan dessa hästar och våra ”vanliga” halvblod. Det var superkul och faktiskt första gången i mitt liv som jag satt på en Shire och en så galet stoooor häst!

Bild till blogginlägg


Lilla Mira på stora Fairy. Jag älskar detta foto!

Det har även kommit ut nya världsrankinglistor och jag är otroligt glad och stolt att ha avancerat till plats 302 på listan!!! I början på året hade jag plats 550, så med Strolchis hjälp har vi avancerat hela 248 platser, måste ju vara någon form av raket-klättring 🙂

Bild till blogginlägg


Rolig läsning på FEI Dressage World Ranking!

Vi fick till en härlig familje-mys-tur i skogen med Dockan och Strolchi mellan alla besök på Friends:

Bild till blogginlägg


Glada tjejer på tur!

Skolans årliga Nobelmiddag gick av stapeln i fredags och som vanligt var det en härlig kväll för dom och jag var med och servarade middagen!

Bild till blogginlägg


Finaste fest-tjejerna!

Jag gjorde en liten rolig bildserie till Instagram under dygnet som gått med temat ”work”. Jag tyckte i alla fall att det blev lite skoj.

Bild till blogginlägg


Workmode, After workmode och Work outmode!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *