Mitt team

HÄR ÄR GÄNGET SOM GÖR MITT HÄSTLIV MÖJLIGT!

Här följer en kort presentation av gänget omkring mig, som hjälper till med allt, i stort som smått, för att få livet att fungera.

Mina två underbara döttrar Mira och Lina är såklart de viktigaste personerna i livet! Familjen är livsnerven & står för så mycket glädje 🙂 De älskar min lastbil och att åka med på tävling och bo i den. Deras favoriter på fyra ben heter Tomas och Lilleman och är två fantastiskt gulliga shetlandsponnier!

Min mor Katarina är hästägare, hästskötare, barnvakt, tränare och ja, helt enkelt bra på att stötta mig med allt! Vi har drivit hästeriet ihop sedan allt började!

Janne, min far är också inblandad i stall- och hästverksamheten. Han är också hästägare och sponsor och bra på att rycka in när han behövs.

Susanna Karlsson, mest känd som Sussi, är en klippa som hästskötare, barnvakt och bollplank!

Birger och Birgitta Öhman är de perfekta hästägarna, som stöttar och supportar mig och Dortmund på bästa sätt!

Jessica Andersson äger fina Strolchi och är numera en stor del i ”hästeriet”. Dels som bollplank & rådgivare och framför allt en otroligt duktig tävlingsgroom som alltid sätter hästens bästa i centrum!

Nyaste tillskottet i teamet är Mia Hed som har egen hästverksamhet med fokus på unghästutbildning och inridning i Bollnäs. Mia tar chansen så ofta hon kan att åka med mig på tävling och grooma, umgås och ha kul! Länk till Mias hemsida finns här!

Lina (tv) och Mira (th) hjälper till i stallet

Familjemys på Djutgårdstävlingen samt Segersta, jag barnen Katarina & Janne!

Jessica och Strolchi

Birgitta Öhman och Mia Hed

Katarina och Mira

Sussi

Trött Lina på tävling

Jessica och Lilleman tillhör barnens favoriter 🙂