Kategorier
Okategoriserade

Gnistan fortsätter vinna & snöplig lagavslutning

Av Märit Olofsson Näss - 4 september, 2022 | 2 kommentarer

Som startnummer 1 kl 8 i morse så styrde jag & Gnistan in i vår debut i MB:4. Detta gick superfint, trots en minst sagt rörig framridning då unghästarna vimsade runt samtidigt för att gå kval på banan intill. Lägg till det att unghästen som gick exakt samtidig som oss på banan intill hoppade ut två gånger och med tillhörande skutt och bock!

Triss i segrar för Gnistan denna helg!

Jag är superstolt över Gnistan som trots detta höll sig i skinnet och gick ett prickfritt program med fint tryck och bra energi. Vi fick hela 71,8% och vann nu vår tredje start denna helg! Som han levererar just nu, ett bra flyt som jag hoppas kunna konservera!

Efter detta var det dags för final i Lag-SM och först ut för vårt Segersta-lag Sara & Robban som idag snäppte upp sig ordentligt (St Georges) och fick 66,3%!

Solsken och grönska och en fin ritt idag!

Dockan och jag ut som andraryttare i laget och även vi i St Georges. Idag var Dockan betydligt lugnare och mer avspänd och vi fick till ett riktigt bra program. Inga direkta misstag men lite safeade jag och tog inga onödiga risker. Vi fick fina 66,9% och vi var nu uppe på 4:e plats med laget med två ryttare per lag i resultatlistan!

Duktig Docka idag och som vanligt fina travökningar!

Sist ut Lotta & X-Cilent som gjorde en superfin uppvisning! Tyvärr hade ”Kexet” ett lite bett-tryck efter ritten, troligtvis då han snubblade i en travökning, och blev uteslutna. Sååååå tråkigt då hennes fina poäng hade gett oss en bronsplats…. Men sån är sporten, så lätt hänt och kan drabba oss alla.

Som avslutning på detta trassel sitter jag nu och bloggar från en grusparkering utanför Örebro med punka på ett bakdäck…. J-kla *******

Väljer nu att fokusera de bra sakerna från helgen, Gnistans fina hattrick på härligt höga procent!!!

Alltid lite speciellt att vinna!

%1$s kommentarer till “%2$s”
2 kommentarer till “Gnistan fortsätter vinna & snöplig lagavslutning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *