Kategorier
Okategoriserade

Strolchi vinner Int 2!!!

Av Märit Olofsson Näss - 1 april, 2024 | 0 kommentarer

Åååå, världens bästa Strolchi vinner Int 2 idag i Surahammar! Han kompletterar därmed sin helg med två tidigare segar med Lina (LC) med att sedan visa att han fortfarande har de svåraste rörelserna under kontroll!

Bästa bästa Strolchi, seger i Int 2 på fina procent idag!

Han är verkligen en underbar kämpe och sådan glädje för hela teamet Olofsson Nääs, denna lilla stjärna. I dagens Int 2 var han med mig på ett härligt fint sätt: vi fick till fin piaff & passage, härliga byten med bl.a 8:or för bytena i varje och vi kom igenom i princip helt prickfritt! Visst finns det detaljer som kan bli bättre, men över lag så var jag så glad & nöjd med Stolchi och jag kunde njuta fint av vår ritt!

Alltid lite extra kul att vinna & Grattis Louise till din 2:a placering!

Vi fick fina 67,4% och med det en ganska klar seger med ca 2 procent, härligt härligt!

Gnistan har också varit i farten i helgen, igår en Int 1 och idag en St Georges. Han har ju inte tävlat på ett tag och mest varit hemma och tränat. Han behöver ju en del miljöträning egentligen, men nu fick han gå rakt in i klasserna utan att ha känt på banan innan.

Gnistan på hugget!

En ny upplevelse, han har varit het som en potatis med raketer under hovarna och med det så har det kommit en hel del kostsamma missar…. Så jag glädjer mig åt vår höga lägstanivå då vi fått över 67% i båda klasserna! Igår blev det en 4:e plats hårfint utanför placering och idag gav det en fin 2:a placering! Härligt att få så fina poäng trots lite debackel, kommer att bli så bra när jag fått koll på hans hetta!!!

Gnistan tyckte foto-arrangemanget var dö-läskigt…

Nu tar vi lite ledigt från häst och åker upp till vårt älskade paradis Åkersjön i Jämtland! Nu blir det skidåkning, sällskapsspel och stughäng!

Fin i traven, men för het för att galopp & skritt skall nå hans vanliga fina kvalitet. På’t igen bara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *