Kategorier
Ej kategoriserad

Fin säsongsavslutning

Av Märit Olofsson Näss - 9 november, 2010 | 0 kommentarer

Så var årets sista tävling avklarad! Vi var i Enköping i helgen och Zky och Dortmund gick St Georges och Int 1. Fina tävlingar med många starter och så har Enköping en lekhörna i cafeterian som uppskattades högt av Mira och Lina (och Mormor)!

I lördagens St Georges så var Dortmund riktigt fin och vi hade inga egentliga missar. 68% och en 3:e placering. Zky var fin (lite spänd såklart) fram tills det var tre rörelser kvar, då brann det mellan öronen på honom. Vi missade då båda serierna och ökningen… Trots det nästan 65% och en 6:e placering.

Zky och jag startade allra först i Int 1 på söndagen och vilken start det blev! Han var jättefin och väldigt med mig! Tyvärr eldade han på i 2:orna, så de missade vi, men superfin i övrigt. 66,8% och vi blev 4:a! Zkys första placering i Int 1!!!
Dortmund var också jättefin (som vanligt) men tyvärr fick vi ojämna domarsiffror från 68% till 61%…. Totalt lite över 64% och precis utanför placering. Sånt som tyvärr händer ibland, det viktiga var att jag tycker att han gjorde en fin runda.

Vill passa på att gratulera Gunilla Byström, 3 segrar och en 2:a plats på fyra starter, med två jättefina hästar, suveränt! Grattis Norea och Cosby till två fina rundor med fina poäng som tyvärr blev precis utanför placering båda dagarna och grattis Lotta och Prima till placering i söndags och precis utanför i St Georges i lördags. Vi har sett många fina ritter och så roligt att träffa alla goda tävlingskamrater igen! 

Nu ska jag, Zky och Dorten ägna vintern åt träning och förhoppningsvis ska vi kunna gå ut i någon SB:1 under nästa år. Bara att köra på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *