Kategorier
Ej kategoriserad

Träning, träning, träning!

Av Märit Olofsson Näss - 23 november, 2010 | 0 kommentarer

Tävlingssäsongen är över och nu har jag tränat en massa istället! Gäller att ligga i så vi blir ännu bättre till nästa säsong 🙂

Förra tisdagen red jag två lektioner för Lars, på rad dessutom. Tack Minna och Katarina för service och värmning av hästar, utan er skulle det inte fungera! Fick som vanligt två jättebra lektioner av Lars. Jag får verkligen bra övningar och instruktioner, speciellt Zkys galopp blir fin av Lars-träningen. Både Dorten & Zky var fina och det känns som vi gör små framsteg hela tiden.

Igår var Zky med till Lejondal för träning för Bo Jenå. Jätte-insprerande och kul på alla sätt! Jag fick faktiskt till en hel del (6 st som mest!) byten i varje, ganska lugna till och med! I alla fall med Zkys mått mätt 🙂 Sen gör han ju så fin piaff, passage och övergångar! Oh, vad jag är glad för det!
Dortmund fick sin duvning för Bosse i morse kl 7.20! Han var fin och på hugget! Han gjorde en massa fina byten i varje, han är en naturbegåvning på det. Han trampade riktigt fint och vi får en del bra reaktioner i traven också.  

Nu ska det bli hälso-check och tandläkare och sedan lite vila för båda grabbarna, så tar vi itu med med träning igen efter det. Jo, just det, Dortmund ska gå luciashow på Järfälla Ridcenter innan det (12/12).

Nu hägrar Globen till helgen. Fredagens clinic med Edward Gal och WC-küren på söndag ska besökas. Så ska vi försöka få till lite shopping i annexet! Globen, here we come!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *