Kategorier
Ej kategoriserad

Höstmörker, VAB och sjukdom

Av Märit Olofsson Näss - 29 oktober, 2011 | 0 kommentarer

Inser att det var nästan två veckor sedan jag skrev på bloggen… Har som vanligt hänt massa saker, men mest har det blivit höst, mörkt regn och rusk. Inte bara rusk förstås, det finns ju fortfarande strålande vackra höstdagar, som idag, med vackra färger och sol, men vi går helt klart mot mörkare tider!

Har sedan sist hunnit på att vabba för första gången i mitt liv. Hans och jag har ju avlöst varandra i föräldraledigheten ända sedan Mira föddes i maj 2008. I och med att Lina började på dagis i september i år så är vi numera stressade ”hämta-lämna-föräldrar”. Förra veckan så fick Mira feber och jag var hemma med henne ett par dagar. Känndes lite konstigt att vara hemma på dagtid och helt frisk själv. Jag hann städa och tvätta en del 🙂

Bild till blogginlägg


Vabb=hinna tvätta bilen och Mira träffade glass-gubben utanför macken 🙂

Denna vecka har jag gjort en mindre operation, så jag har ridförbud… Passade då på att bli super-duper sjuk samma dag (i måndags). Hög feber, ont i halsen och en hemsk hosta. Hövva! Har just tagit mig ur sängen från denna pärs.

Hans är och jagar nu i helgen, så det är bara tjejhelg! Mira, Lina och jag har idag varit och ekiperat hästarna! Zky, Dorten och Nils har fått varsit nytt fodrat innetäcke med hals och varsit nytt regntäcke med hals (Horseware Amigo). Oj vad snygga de blev!!! Sedan tog vi med oss Sussie och var och tittade lite på förbundsträningen för Lussan som jag ju tyvärr missade, ridförbud suger!!!

Dagen avslutades med en eminent god och fantastiskt trevlig middag hos far/morfar Janne!

Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg


Vi tar ett kort! Oj, vad allvarliga vi ser ut, vi tar ett nytt och ler lite!!!!!

Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg


Mira gillar Morfars efterrätts-glass och Lina smakar på nallen!

I morgon ska Mira och Lina åka och rida shettisen Tomas (deras favorit-ponny) på Järfälla Ridcenter och så ska lastbilen åka på service inför vintern. Jag har själv tömt och torkat ur vattentank, pump och varmvattenberedare, men nu ska den till Göran i Enköping för oljebyte, filter mm. Massa vinterfix som ska bli av!
I veckan som kommer blir det träning för Lars Andersson och då ska jag minsann vara med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *