Kategorier
Ej kategoriserad

Jacke 4:a i MA:1 och förbundsträning för Strolchi

Av Märit Olofsson Näss - 16 september, 2014 | 0 kommentarer

Bättre sent än aldrig heter det ju och nu kommer äntligen ett väldigt försenat inlägg från helgens hästeri!

Jag och Strolchi var på höstens första förbundsträning för Lussan på Ledingenäs fredag & lördag! Som alltid så är det fantastiskt roligt att träna för Lussan, hon plockar verkligen fram det bästa ur både mig och Strolchi. Vi gjorde nu alla saker som ingår i Grand Prix fast på ett träningsstadie som passar en 8-åring. Vi fick mycket beröm för träningen med bytena i varje, vi presenterade 10 st!!! Piaff och passage fortsätter att utvecklas i rätt riktning och målet är nu att gå upp i Int 1B, Int A & B och Int 2 till våren. Bara att hålla tummarna att vi får vara hela och friska och fortsätta den positiva utvecklingskurvan 🙂

Bild till blogginlägg


Jag och Strolchi, laddade inför lördagens Lussan-pass!

Bild till blogginlägg


Såhär fixar man sin egen lerinpackning efter träningen 🙂

Jack gick en MA:1 i Enskede på lördag eftermiddag. Han var nog lite trött i den sommarvärme som åter infann sig i helgen, för han stog emot lite genom hela programmet. Dock lydigt och med många kvaliteér, speciellt så har han riktigt fina piruetter. Så trots att det finns mycket mer att hämta så fick vi 67,4% och en fin 4:e placering!!!

Bild till blogginlägg


Jack, nyklippt och stylad inför start i Enskede!

Jack får nu lite lugnt med mycket skrittprommenader i veckan, medan Strolchi trappar upp träningen (han hade ju ”semester” i augusti) till start på söndag i Int 1 vid min hemmaklubb Djursholm!

Resten av helgen, lördag kväll till söndag kväll spenderade jag och Jessica i stan och åtnjöt de fantastiska priserna från Djurgårdstävlingen i våras. Vi bodde på Clarion Wellington på Storgatan, Östermalm, där vi även fick en god middag (meetingpriset) och sedan hade vi fullt skoj och lek på Gröna Lund (VIP-paket som jag och Strolchi också vann)!
Tack Djurgårdens Ridklubb för fantastiska tävlingar med helt otroliga priser!!! Vilken helg det blev 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *