Kategorier
Ej kategoriserad

Seger i finalen i Lähitapiola Small Tour!

Av Märit Olofsson Näss - 25 oktober, 2014 | 0 kommentarer

Så var det äntligen dags för start efter två dagar av acklimatisering och förberedelser. Finalen i Lähitapiola Small Tour går i Int 1 kür och vi var fem ekipage som kvalificerat oss till final.

Strolchi blev ganska spänd på den stora och internationella arenan, där allt är ganska tight, dvs publiken sitter ända ner mot banan. Han var trots det väldigt, väldigt duktig och fin! Han kikade på lite reklam och blommor och då blir det lite små ”ryck” men ändå satte vi nästan alla saker. Högerpiruetten blev inte så bra, men den hann jag göra om på slutet och då blev den superfin! Jag är verkligen nöjd med att han var så fin i formen och lät mig rida trots att han tyckte banan var läskig!

Bild till blogginlägg


Seger och prisutdelning inför fullsatt arena, vilken känsla 🙂

Domarna gillade det dom såg och vi fick 70,7% och vann hela finalen!!! Så sjukt roligt och vilken fantastisk final på en fantastisk säsong!!! Vi fick flera 8:or och inget betyg under 6,5 och två domare hade oss på hela 72,3%!

Bild till blogginlägg


Fin trav på ärevarvet till champagnegaloppen!

Nu firar vi med lite bubbel i lastbilen och imorgon tar vi färjan hem igen! Vilket härligt äventyr vi haft i Finland. Vinster på Åland, i Villmanstrand och så nu i finalen i Helsingfors!

Bild till blogginlägg


I väntan på prisutdelningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *