Kategorier
Ej kategoriserad

Avslutningsdagen i Ypäjä, Finland

Av Märit Olofsson Näss - 9 juni, 2015 | 0 kommentarer

Sådär, nu är vi hemma efter vårt första internationella äventyr ihop! Strolchi sover mest och njuter av en vecka välförtjänt vila. Jag myser med barnen och tränar för fullt med Jacke igen efter att han haft det lugnt hemma under Finlandsäventyret.

Bild till blogginlägg


Fin trav inne på banan!

Den sista dagen i Ypäjä (söndags) var det dags för Int 1 kür, och jag gillar verkligen att rida min kür och vår musik (svenska schlagers)! Tyvärr blev det väl vår sämsta insats i kür och det finns väl en rad orsaker till det. Strolchi var ganska trött, vädret var svårt med storm varvat med solsken men vi hade väldigt kul på banan!

Bild till blogginlägg


Full fart på ärevarvet med en vit (!) rosett för vår 3:e placering!

Traven gick helt okej, om än lite matt, men galoppen blev riktigt trasslig… Det började med att Strolchi antagligen blev skrämd av något och for iväg i en hel massa byten i varje i första slutan. I och med det hamnade vi ganska fel i musiken, piruetterna blev inte så bra och serierna väldigt spända…. Jag försökte styra upp så gott det gick och improviserade en hel del för att hamna rätt i musiken och vi reparerade det så gott det gick!

Trots allt är jag nöjd med att ha kommit igenom allt på ett okej sätt, men poängen blev ju inte så strålande. 68,4% gav oss en tredjeplacering i klassen och det är jag mer än nöjd med! Vi var trots allt hack i häl på tvåan och bara 2% efter segraren i klassen!
Vi har en väldigt hög ”lägsta-nivå” 🙂

Bild till blogginlägg


Fint sammanfattande collage från Ypäjä av Jessica!

Summan av resan är ju helt fantastisk! Vi tog tre placeringar på lika många starter, en 1:a-, en 2:a- och en 3:e placering! Nu har vi absolut fått mersmak och jag kommer försöka få åka på fler internationella tävlingar. Hur kul och lärorikt som helst 🙂

Jag har tre helt nya erfarenheter i bagaget från denna tävling:
– Jag har fickparkerat lastbilen
– Strolchi blev slumpmässigt intagen på en dopingkontroll
– Vi har åkt lastfärja med lasbilen under bar himmel på däck

Bild till blogginlägg


Hemresa under bar himmel över Östersjön.

Avslutar denna blog med att tacka mina fantastiska sponsorer för allt ert fina stöd:

Bild till blogginlägg


Volkswagen, Din bil Täby!

Bild till blogginlägg


Equiline Saddle Division Sweden och Riders-Brands!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *