Kategorier
Ej kategoriserad

Ytterligare vinster i Hagfors!!!

Av Märit Olofsson Näss - 22 juli, 2016 | 0 kommentarer

Vilket galet härligt flyt jag har här i Hagfors. Gårdagens vinst med Dockan följdes upp med två ytterligare segrar på två starter, ett äkta hattrick!!!

Bild till blogginlägg

Strolchi gick idag sin andra Int 1B och gjorde det på ett strålande fint sätt. Jag kan egentligen inte klaga på något alls i ritten, det finns ju detaljer som ska bli mycket bättre med mer rutin och styrka, men vi presterade verkligen på bästa sätt utifrån våra förutsättningar. Första piaffen blev lite trevande och i två delar, något stora piruetter, men ändå med fin energi och en lite slarvig ingång i första halt och hälsning, men i övrigt ett prickfritt program! Fina bytesserier, fina andra repris med passage-piaff-passage och en riktigt bra sluta-sax bland höjdpunkterna.

Bild till blogginlägg


Fin rosett och täcke och seger i Int 1B!!!!

Jag blev verkligen superglad över vinsten och den fina procenten 67,2 och min tredje vinst på tre starter, snacka om flyt 🙂

Bild till blogginlägg


Full rulle på ärevarvet på en väldigt glad Strolchi!

Tidigare i förmiddags gick Dockan en LB:3 på ett väldigt fint och stabilt sätt. Inga missar, väldigt fin att rida inne på banan och hon börjar bli så trygg och avspänd i tävlingsmomentet att jag nu börjar kunna sätta lite tryck i henne i programmen!

Bild till blogginlägg

Vi fick hela 75% för vår uppvisning och ännu en seger! Hon övertygar verkligen och vi kommer snart att öka svårighetsgraden.

Bild till blogginlägg


Dagens domare Charles Jonsson delar ut pris.

Bild till blogginlägg


Dockans andra täcke i rosa passar fint med rosa kant 🙂

I morgon får Strolchi vila för att gå en Int A på söndag och Dockan får springa en LB:3 till.

Vi har det verkligen superbra på fantastiskt fina tävlingar och idag åkte vi till stranden och badade på kvällen, till Mira och Linas stora lycka 🙂

Bild till blogginlägg


Familjemys med Strolchi i solen!

Bild till blogginlägg


Dockan, Strolchi och Maxi bor fint i svala permanentstallar!

Nu väntar grillning, middag och lite segerfirande med bubbel med goda vänner bl.a Natta (Nathalie Borin) som idag debuterade MA:1 med sin Roulette och kom 3:a på 63%!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *