Kategorier
Ej kategoriserad

Lady och Maxi visar framfötterna!

Av Märit Olofsson Näss - 16 september, 2018 | 0 kommentarer

Idag passade jag på att ta ut Lady och Maxi igen, för att dra lite nytta av två täta tävlingstillfällen (2 veckor mellan) då jag ju inte känner dessa två så bra och dra nytta av att få känna på dem på tävling ganska tätt inpå.

Vi tog oss till Kungsör och båda fick gå en MC:1. Först ut var Maxi som tyvärr var rätt trött och jag fick ca 100 kg framdel att bära runt på… Trots det så tycker jag att han gav mig en mycket mer avspänd och fin runda än förra gången och han kämpade verkligen på trotts trötta muskler! 63,2% och en 5:e placering blev resultatet!

Bild till blogginlägg


Posering med Maxis ägare Anne och så lilla Love, dagens maskot!

Lady gick sedan ut med mycket bättre bjudning än förra gången och jag tycker verkligen att hon är på rätt väg nu! Både tränings- och tävlingsmässigt. Lite dåliga öppnor och ett enkelt byte som blev lite kraschat, men annars fin i hela programmet. 64,6% gav oss en fin 2:a placering totalt och jag är väldigt nöjd med hennes inställning idag!
Generellt fanns inte många poäng denna dag, båda hästarna gick klart bättre än för två veckor sedan i Eskilstuna även om inte poängen säger det, men så här är ju dressyr ibland!

Bild till blogginlägg


Lady fick galoppera ärevarv med både sin och Maxis rosett!

Dagen avslutades på hästsportmässa i Upplands Väsby där jag fick möjlighet att träffa på mina sponsorer SD Design och Riders Brands! Mycket trevligt 🙂

Bild till blogginlägg


Detta magiskt fina träns från SD Design är nu på väg till mig och Gnistan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *