Kategorier
Ej kategoriserad

Lady plockar rosetter i Märsta!

Av Märit Olofsson Näss - 18 november, 2018 | 0 kommentarer

I dag smet jag iväg till Märsta efter lunch för att rida en MC:1 på Lady som för en fem veckor sedan åkte hem efter ett par månaders utbildning hos mig. Jag har bara ridit henne någon gång sedan dess, men varit och tränat Ulrika ihop med sin Lady!

Bild till blogginlägg


Poängrekord för mig och Lady i MC:1 med hela 71% idag!

Vi fick till ett fint program med många höjdpunkter, framför allt skolorna blev riktigt bra! Roligt också att Lady börjat visa fina längnigar på banan, då detta tagit lite tid att hitta hos henne. På minuskontot idag blen ev halvdan ryggning och enkla byten. Ingen katastrof, men kan vara så mycket bättre.
Vi fick härligt fina 71% och kom tvåa i klassen efter duktiga Anna Dufva på sin superfina nya stjärna Delli-S. Detta ekipage kommer vi nog att få se mycket fina resultat ifrån framöver 🙂

Bild till blogginlägg


Ladys glada ryttare, Ulrika vann LA och jag kom 2:a i MC!

Vad som var minst lika glädjande idag var att Ulrika red LA:3 på Lady innan mig och kom igenom det väldigt fint med 67% och vann klassen! Känns jättekul att även få ”stå bakom” detta ekipage! Ulrika börjar alltmer förstå mitt system och det fungerar bra för dem då ju jag redan ”skolat in” Lady i detta. Ska bli så roligt att få fortsätta coacha denna duktiga duo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *