Kategorier
Ej kategoriserad

Dockan fixar rosetter i Enköping!

Av Märit Olofsson Näss - 24 november, 2019 | 0 kommentarer

Jag summerar en härligt fin helg för Dockan vid Enköpings Ridklubbs traditionella novembertävlingar. Hon har verkligen skött sig superfint!

Bild till blogginlägg


Dockan flyger verkligen i travökningarna!

Igår var det St Georges på schemat och det gick som en dans, helt utan misstag och med en riktigt fin känsla. Hon var så avspänd, lösgjord och metodisk och kanske att jag inte satte riktigt mycket tryck i henne, men jag ville verkligen få en fin runda för henne. Vi fick 68,4% och en andraplats i ett tufft startfält och jag är verkligen glad för hennes ambtiösa och fina sätt!

Bild till blogginlägg


Vi var ett glatt gäng på den ”avsuttna” prisutdelningen i cafeterian.

Idag har vi startat Int 1 och även denna runda var Dockan så fin, metodisk, lösgjord och ”med mig”! Hon var klart tröttare idag vilket ju ger lite mindre uttryck, men så fint hon kämpade på för mig.
Lite små misstag här och där, men över lag så är jag jättenöjd. Vi fick 66,1% och knep en 4:e placering i en mycket tät toppstrid där det endast skilde 1,2% från plats 1 till 8…

Bild till blogginlägg


Fullt fokus i Int 1.

Detta var min säsongsavslutning på tävlingsåret 2019 och jag är så nöjd med både den och med min Docka!!! Nu väntar lite vila och vinterträning och sedan kör vi igång säsongen 2020. Ska bli superkul att jobba på med framför allt styrkan med Dockan till nästa år!

Bild till blogginlägg


Helgens rosettskörd, 2:a i St Georges och 4:a i Int 1!

Bild till blogginlägg


Fina, vackra Dockan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *