Kategorier
Ej kategoriserad

Lina debuterar & Mira vinner!!!

Av Märit Olofsson Näss - 13 december, 2019 | 0 kommentarer

Debutdags för familjens minsta ryttare idag!!! Lina nyss fyllda 10 år vill inte galoppera på banan så debuten blev i LD:1 på Pashe vid på Strängnäs Ridskola.

Bild till blogginlägg


Lina debuterar med bravur! Så cool hon var hela tiden!

Tävlingen var en ”pay and ride” dvs programridning med fina rosetter! Direkt efter avslutad ritt fick de sitt protokoll, procent och en clear round-rosett i brons (50-60%, silver (60-66%) eller guld (över 66%). Väldigt trevlig form av tävling för unga ryttare i början av sin karriär och en mycket trevlig och enkel tävlingsplats bjöd oss alltså i Strängnäs!

Bild till blogginlägg


En lycklig tjej som erövrat sin första rosett!

Pashe som ju alltid är het, het och het, fick lov att hålla sig i skinnet med bara skritt & trav och Lina lyckades hålla koll på allt! Vilken superduktig liten debutant hon var, rätt väg hela tiden och det mesta blev riktigt bra. Hon fick 65,3%, fina lovord av domaren och en silver-rosett!!!

Bild till blogginlägg


Mira och Pashe fortsätter träna på att tävla!

Kvällen fortsatte med att Mira och Pashe startade LC:1 med nästan identiska procent, nämligen 65,2 och en till silver-rosett. Förutom att Pashe tyckte att första galoppen skulle innehålla en bock-serie så gick det mesta härligt fint, de blir bättre och bättre för varje start!

Bild till blogginlägg


Ännu en fin erfarenhet och rosett för Mira i tävlingskarriären!

Innan vi åkte hem fick vi även med oss två rosetter till, Mira var bäst i LC:1 och fick en blå-gul och Lina näst bäst i LD:1 och en blå rosett!
Två nöjda tjejer somnade gott i kväll och jag misstänker att vi från och med nu är tre tävlingsryttarinnor i familjen 🙂

Bild till blogginlägg


Mira tar hand om dagens tävlingsmaskot, sötaste Honey!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *