Kategorier
Ej kategoriserad

Gnistan, Dockan och Dream!

Av Märit Olofsson Näss - 14 juni, 2020 | 0 kommentarer

Här kommer en summering av en händelserik vecka i hästlivet!

Förra söndagen gick Gnistan sin sista programträning för denna vår, då ju tävlingarna uteblivit under coronapandemin. Vi var i Vilsta, Eskilstuna och ännu en LB:2 lades till handlingarna. Han gick så fint så jag bara njöt av varenda steg och vårens ”examen” gick som en dans. Procenten blev fina 76,5 och domarkommentaren som summerade ritten var ”Wow!”
Gnistan har nu fått börja i ”galoppombytesskolan”, fast han kunde det redan 🙂

Bild till blogginlägg


Fina Gnistan, vilken stjärna han är!!!

Detta följdes sedan upp med en lyckad försäljning av fina Dream van Tesch i onsdags! Jag har ridit denna superfina 4-åring som ägs av Anna Laureisen Tesch på Kvarnnibble under hela våren och i onsdags dansade Dream igenom veterinärbesiktningen på Wallstanäs. Ny ägare är Lotta och Challe på Lennartsnäs och jag önskar dem all lycka i framtiden med sin nya stjärna!

Bild till blogginlägg


dream med Anna och nya ägare Lotta!

I går fick sedan Dockan följa med på förbundsträning för Lussan p åden vackra anläggningen Ledingenäs. Dockan skötte sig superfint och vi fick många bra verktyg av Lussan i den fortsatta träningen! Dockan har ju börjat nosa på de allra svåraste rörelserna (GP) och hon tecknar fint för dessa, nu ska bara styrkan på plats och hon ska ”landa” i vad jag vill! Superroligt, nyttigt och bra inför att tävlingarna nu kommer igång igen!

Bild till blogginlägg


Vackraste Dockan tränar på mot nya mål!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *