Kategorier
Ej kategoriserad

Tävlingshelg deluxe

Av Märit Olofsson Näss - 5 juli, 2020 | 0 kommentarer

Helgen har, efter Miras start i fredags vid Gripen, fortsatt med massa tävlande för teamet!

Mira red även igår en LB:1 på Gripens ponnymeeting och fick till en ännu finare ritt, tyvärr galopp i en travökning och ett snöpligt avbrott i en galopp, men i övrigt väldigt fint och med bra vägar och form. Tråkigt då att hon fick väldigt jämntjocka poäng runt 6 på alltihop. Även missarna var inte så lågt bedömda utan blev 5 och det riktigt bra delarna bara 6,5 som mest…

Bild till blogginlägg


Ett superblött ekipage efter en runda i ösregn…. Duktigt kämpat!

Har fått ägna en del tid åt att förklara det här med beömningssport, att alla domare dömer lite olika, tycker om olika hästar och ligger olika i skala och att det viktiga är att vara nöjd med sin egen prestation. 61,1% blev resultatet.

Idag gjorde Mira och Pashe sin sista runda i LB:1 på Gripen. Idag var mammahjärtat väldigt stolt då hon lotsade runt Pashe på ett väldigt mjukt och fint sätt helt utan missar!!! 63,4% och precis utanför placering och enväldigt nöjd ryttarinna som förbättrat sin ridning (och procent) för varje dag!

Bild till blogginlägg


Glada och nöjda efter dagens superfina ritt!

Totalt gjorde detta att Mira och Pashe tog en tredjeplacering i LB-cupen under detta meeting, superroligt och härligt i allt spöregn hon kämpat i på banan både lördag och söndag!

Bild till blogginlägg


Fin deltagarrosett i LB-cupen. Priset som 3:a kommer på posten!

Sååå himla roligt att se Mira växa som ryttare och människa för varje start och stort tack till Gripen som ordnar dessa härliga tävlingsdagar för ponnyryttarna, vår framtid!

Bild till blogginlägg


Fina Dockan kämpade på i vattnet på framridningen

Jag var också iväg en sväng till Mariefred med Dockan och startade en St Georges i går. Tyvärr infann sig inget flyt eller tryck alls och det mesta blev pannkaka… Galoppen var väldigt motig och i en travlängning så hade jag väldigt ojämn bjudning och nästan ojämn känsla. När jag kom ut så hade hon slagit på sig ordentligt på ett bakben och känslig som hon är så var hon väldigt besvärad av det. Jag valde att stryka henne från dagens ritt och vi ser över våra blessyrer istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *