Kategorier
Okategoriserade

Gnistan duktig på Strömsholm!

Av Märit Olofsson Näss - 15 oktober, 2021 | 0 kommentarer

Dags för meeting på Strömsholm i dagarna tre och denna helg inleddes med MB:1 för Gnistan.

Roligt med prisutdelningar igen, även om Gistan tyckte det var lite läbbigt!

Gnistan får MVG idag, då banan var pepprad med massa pumpor runtom och trots det så fick vi till en riktigt fin ritt!
En liten krasch i en hörna med mycket dekorationer och lite spänningar här och där, men på det hela taget så kom vi runt och många saker blev riktigt bra!

Passar på att fånga en fin bild i den färgstarka höstmiljön!

66,9% gav oss en fin 3:e placering i en hög konkurrens och det är jag väldigt glad för! Gnistan laddar om för MB:5 i morgon, på´t igen bara!

Sedan var det dags för en debut. Caol Ila, eller ”Lillan” som hon kallas och som ägs och tävlas av Suzanne Barkman Lindhé skulle lotsas runt en MA:1. Hon har även för ca 3 år sedan tävlats upp tom Int 1 av Martin Ågevall.

Jag har ridit Lillan en gång i veckan under en period och målet idag var att inte sätta tryck och försöka lotsa en väldigt het dam runt programmet på ett avspänt sätt. Det gick helt okej, trots att hon själv varvade upp rejält i galoppen och med det kom ett par ordentliga missar. 64,3%, precis utanför placering känns helt okej då det inte är så lätt att gå ut i MA med en häst jag inte känner eller vet hur hon reagerar på tävlingsmomentet! Även Lillan får gå en runda till i helgen, en St Georges på söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *