Kategorier
Okategoriserade

Vinst för Gnistan i MB:2!

Av Märit Olofsson Näss - 10 november, 2022 | 0 kommentarer

Så var det dags för semifinaler i Dressage Powers cuper som varit öppna för kvalifikation under året. Vi är på plats med Gnistan på Linköpings Ridklubb på den otroligt fina anläggningen i Smedstad Ridsportcenter för att rida semifinal i Dressage Power Sweden Trophy!

Spänd för allt ”pynt” med vi tog oss runt och allt bättre & bättre i programmet!

Detta är en tävling för ekipage i MB som inte får ha startat högre än MA (ej St Georges) och i morgondagens semifinal står 8 finalplatser på söndag på spel för oss ca 24 ekipage som deltar.

Alltid lite speciellt att vinna & extra roligt på en såhär häftig arena!

Idag red jag en MB:2 på Gnistan som en del i uppladdningen för semin i morgon. Han är ju rätt så miljökänslig och det var väldigt nyttigt att komma in på den överdådigt pyntade arenan.

Fina priser! Tack till Hööks & Willab (Eclipse Biofarmab)!

Gnistan var väldigt spänd i inledningen med en hel del missar som följd, men han blev bättre ju längre in i programmet vi kom. Galoppen blev riktigt fin, även om jag fick ”passa” honom lite men med 8:or på byten & volter så landade resultatet på fina 69,7% och en seger i klassen!

Gigantisk rosett!!!

En härligt fin inledning på meetinget, även om det finns mycket mer att ge egentligen, så nu laddar vi om till morgondagens MB:4. Håll gärna en tumme för oss vid 14-tiden!

Uppladdning inför ritten med pusskalas!
Som sagt, en väldigt häftig arena!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *