Kategorier
Okategoriserade

Super-Gnistan vinner St Georges!

Av Märit Olofsson Näss - 22 april, 2023 | 0 kommentarer

Wow Gnistan!!! Vid fina tävlingar på Gripen så går han in i sin andra St Georges i livet och är bara jätteduktig och känns som han bara kan detta!

Foto: Pierre Anderzon

Så superfin igenom hela programmet och sedan ganska trött på slutet, vilket ledde till lite missförstånd i ”treorna” och en sista halt som blev lite krasch. Det känns helt ok när han spänstar på så fint i resten av programmet!

Foto: Pierre Anderzon

Resultatet blev hela 68,8% och en solklar seger i klassen! Härligt härligt!

Inga prisutdelningar så det blev foto hemma med fina rosetten!

Sedan var planen att Mira skulle debutera MB:1 med Strolchi. Mira har dragits med lite förkylning i slutet av veckan, men var inställd på att starta. Tyvärr fick vi avbryta framridningen då hon inte fick någon luft alls…. Kanske kombinationen förkylning, pollen och damm på framridningen fick luftvägarna att sätta igen helt.

Fina Mira & Strolchi! Bara att krya på sig & komma igen för unga ryttarinnan!

Mira var såklart jätteledsen, men hälsan går först och andas måste man. Det kommer nya chanser i MB:1 för Mira & Strolchi framöver!

Till sist åkte vi hem för att ta emot Linas nya ponny!!!
Igår dansade fina Denver (f -14 e: Monty-Bellini) rakt igenom veterinärbesiktning och röntgen och nu anlände han hos oss. Denver är en D-ponny som har fina gångarter, kan alla FEI-rörelser, men har bara startat LAP:1, och passar Lina helt perfekt! Ska bli roligt att få matcha och följa även detta ponnypar!

Välkommen till oss, fina Denver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *