Kategorier
Ej kategoriserad

Segrar i Sundsvall

Av Märit Olofsson Näss - 1 september, 2012 | 0 kommentarer

Efter sju sorger och åtta bedrövelser lyckades vi till sist komma fram till Sundsvall igår… Vi lyckades fastna i ett träd med lastbilen (lemmen), nästan krocka i en korsning i Knivsta och så fick vi soppatorsk i Tierp. Vi fick tillkalla bärgare med mera diesel och efter mycket trix och fix och en hel del muskelkraft så lyckades vi till sist fälla hytten och lufta bränslesystemet och färden kunde fortsätta. Vi kom så äntligen fram till Sundsvalls Ridklubb vid 19.30-tiden!

Bild till blogginlägg


Beviset på att vi lyckades fälla hytten till slut….

Gänget som huserar i lastbilen denna gång är jag, Mira, Lina, Katarina, Jessica och Mia och så Strolchi och Dorten. Vi har alla lite lyxliv, Mia och Jessica groomar två hästar, Katarina tar hand om barnen och är matmamma. Jag, jag bara rider!!!

Bild till blogginlägg


Dorten är lite godissugen 🙂

Strolchi inledde dagens tävlande med en MC:1. Han var verkligen super fin att rida på och en härlig känsla! Ett par missar när vi kom in i ett litet oflyt drog ner lite, men ändå 69,1% och seger i klassen! Bra inledning på helgens tävlande 🙂

Bild till blogginlägg


Strolchi med fint segertäcke!

Sedan var det Dortens tur och klassen var Int 1. Jag skulle kunna skriva exakt samma sak om Dorten som om Strolchi. Härligt fin ridkänsla, men ett par missar. Vi fick fina 68,3% och här finns ju mycket mer poäng att hämta 🙂 Det som är extra bra är att jag får så mycket bättre ridkänsla och därmed lätthet i honom!

Bild till blogginlägg


Dagens andra segertäcke på fina Dorten 🙂

Nu väntar god middag i härligt sällskap med min släkt som bor här i Sundsvall! I morgon är det debut i Int 1B för Dorten och Strolchi går MB:4 för andra gången någonsin! Och så hoppas vi att regnandet tar slut efter två dagars oupphörligt rengande….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *