Kategorier
Ej kategoriserad

Falsterbo 7-års championat!

Av Märit Olofsson Näss - 14 juli, 2013 | 0 kommentarer

Är nyligen hemkommen från en helt fantastisk vecka i Falsterbo!!! Har hunnit packa upp, börjat tvätta, lagt barnen och nu är det dags att skriva om veckan som var!

Tisdag och onsdag bestod av en hel del träning och uppladdning inför torsdagens kvalificering (till final) i 7-årschampionatet för mig och Strolchi. Han har ju en hel del energi och behöver därför gå två pass om dagen då han ju inte går i sin hage på dagarna. Med ett ”joggingpass” och ett träningspass varje dag så blir han lagom ”tempererad”.
Vi passade även på att shoppa en hel del och umgås med alla härliga vänner!

Bild till blogginlägg

Posering innan start!

I torsdags var det så alltså dags för oss i kvalet, en St Georges. Strolchi trivs ju väldigt fint på Falsterbos stora arena och kändes väldigt fin att rida på. Tyvärr fick vi flera onödiga och rätt kostsamma missar i programmet, men trots det fina 67,2%! Det känndes bra att få såpass höga procent då det finns så mycket mer att hämta! Vi blev med denna poäng 7:a i klassen, och snöpligt nära en 5:e plats (0,12%) och placering. Men, men, jag är glad ändå åt att vi knep en av de 10 finalplatserna!
Bild till blogginlägg

Uppvärmning innan finalritten.

Fredagen innebar final för oss. Återigen en fin ritt med bra ridkänsla men tyvärr lite dåliga skrittpiruetter och en missad serie (vart 4:e)…. Jag är ändå väldigt nöjd med superfina Strochi och vår prestation på banan!!! Vi fick 68,1% och då med väldigt ojämna domarsiffror. Två domare hade mig på över 69% och en på bara 65. Tråkigt då vi blev 0,6% utanför placering… Men, det blev alltså en väldigt fin 6:e plats i stenhård konkurrens och jag är otroligt glad över fina Strolchi som återigen levererar en fin placering i final i Falsterbo! Detta är tredje året i rad vi är i final, det har bara ett ekipage till lyckats med i årgången 2006 (Mia Runesson & Barcelona)!!!! Han är en stjärna, lilla Strolchi!
Bild till blogginlägg

Sista minuten av fokus innan vi travar in på arenan!

Hela vilstelsen i Falsterbo var toppen-fin i år! Jag, Mira, Lina, Jessica och Katarina (och Frank två dagar) har bott superbra i lastbilen, som ju numera även har både toalett och dusch! Vi har sett massor av fina hästar och superbra ridning, vädet har varit underbart fint med massa sol och vi har varit på stranden och solat/badat flera gånger. Vi har gjort en massa nyttiga inköp och fynd bland alla montrar, barnen har lekt i den fina lekhörna som numera finns på området och vi har hunnit med lite disco! Vi har verkligen haft en underbar vecka på alla sätt!!!
Bild till blogginlägg

Mira och Lina i hoppborgen!
Bild till blogginlägg

Lina, jag och Mira njuter av sol och bad på stranden!
Bild till blogginlägg

Strolchi laddar för start, på sitt eget lilla vis 🙂
Bild till blogginlägg

Bad och mys i solen hör till i Falsterbo, även om man är häst!
Bild till blogginlägg

Sötaste lilla Lina laddar för disco i VIP-tältet!
Bild till blogginlägg

Finaaste lilla Mira på dans-humör!!!
Bild till blogginlägg

Partypinglor på dansgolvet 🙂
Bild till blogginlägg

Härligt på stranden: Katarina, Mira och Lina!
Bild till blogginlägg

FInaste hästen och bästa groomen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *