Kategorier
Ej kategoriserad

Dortmund duktig i Djursholm

Av Märit Olofsson Näss - 15 september, 2013 | 0 kommentarer
Bild till blogginlägg


Full koncentration i ökad trav. Dortmund gillar verkligen att visa upp sig!

Dag två på Djursholmstävlingen blev precis lika solig, härlig och framgångsrik som igår! Idag var det Dortmunds tur att gå Int 1 och konkurrensen var den allra bästa på denna nivå. För placering i denna klass krävdes hela 67,4%!!!

Dorten var såååå fin idag! Inte en endaste miss och väldigt framme och fin för mina hjälper. Vi fick 68,4% och blev med det 4:a i klassen. Härligt fint formbesked av Dortmund, som verkligen är tillbaka i gammalt gott slag igen!

Bild till blogginlägg


Vi får pris av domaren Mats Eriksson.

Stort tack till min hemmaklubb Djursholm för, som vanligt, fantastiskt fina och välarrangerade tävlingar! Det är alltid speciellt att rida på Djursholm och sedan det blev min hemma-klubb så är känslan verkligen fantastisk!

Bild till blogginlägg


Posering med snygg röd rosett!

Kommer somna glad och lycklig över ”mina” två fina killar (Dorten och Strolchi) som verkigen levererat superfina rundor denna helg! Tänk vad mycket lycka och kärlek de står för, våra fyrfotade vänner!

Bild till blogginlägg


Alla pristagare: Maria von Essen & Quantum, Clara Espinosa & Gordon, Lena Wiman & Donnerstein, jag & Dortmund, Martin Ågevall & Double Diamond, Per Sandgaard, Sandra Dahlin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *