Kategorier
Ej kategoriserad

Tinkerbelle på programridning

Av Märit Olofsson Näss - 11 januari, 2014 | 0 kommentarer

Så var det dags för årets första hästevenemang och även Tinkerbelles första dressyrevenemang! Dagens projekt var en programridning i Nåntuna (Uppsala) i vinterns första snö! Härligt! Tinkerbelle har ju bara varit dressyrhäst i ca 2,5 månader och det kändes som dags att se hur hon reagerar under tävlingslika former. Jag red igenom en LB:3 för Roger Olsson och TB skötte sig superbra! Jag hade visserligen ca 4 stora missar i programmet, hon var lite för spänd för att klara av skritten utan massa taktningar, men i övrigt skötte hon sig fantastiskt bra!
Vi fick fina 68,8% trots missarna och detta ger ju mersmak! Jag är väldigt glad för TB:s första framträdande, nu jobbar vi vidare mot vårsäsongen och de ”riktiga” tävlingarna!

Bild till blogginlägg


Sötaste Tinkerbelle skötte sig som en stjärna vid sin ”dressyrdebut”!

Strolchi tränar också han på. Och som han gör det! Alla GP rörelser testas nu och tränas i vardagen. Han gör sååååå fin piaff och passage för sina blott 8 år och bytena i varje är inte långt bort nu. Han gör ca 4 st och så gör vi flera gånger 2 st på kvartslinjen! Han är så begåvad, den finaste häst jag suttit på 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *