Kategorier
Ej kategoriserad

Bättre och bättre för Flisan!

Av Märit Olofsson Näss - 6 april, 2015 | 0 kommentarer

Jag är just hemkommen från en MC:1 i Enköping med Felicia. Idag var damen på riktigt bra humör och gick ett väldigt fint program! Hon var hysteriskt rädd för en hörna innan start, men jag kom igenom det och därmed även ett snäpp ridbarhet till och det gjorde verkligen susen i programmet. Hon var lugn fin, stadig och riktigt ridbar! Visst är det fortfarande ett svårt program för henne, men idag stämde många saker. Vi fick fina 65,1% vilket gav oss en 8:e placering i det 30 ekipage stora startfältet. Det tar sig 🙂

Bild till blogginlägg


Flisan gillar verkligen att åka på tävling, en mycket bra egenskap!

Tidigt imorse fick även Fly åka till Enskede för ännu en klass i sin ”chockstart” på dressyrkarriären. Han är duktig och tar omgivningen och tävlingssituationen väldigt fint. Dock var detta första gången han såg dressyrstaket och han blev rätt spänd. Då blev det mesta pannkaka så 60% när vi missat nästan allt får väl räknas som bra ändå!?!

Här är lite fina bilder på Fly från morgonens övning:

Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg

Efter denna intensiva påskhelg på tävlingsbanorna så går ett stort TACK till min mor och Jessica för all hjälp med att grooma, coacha, mocka, fodra hästar, serva med hästar och så laga mat till en hungrig ryttare!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *