Kategorier
Ej kategoriserad

Tvåa i finalen av Lövsta Future Challenge på Friends!!!

Av Märit Olofsson Näss - 1 december, 2017 | 0 kommentarer

Galet. Overkligt. Magiskt. Otroligt. Fantastiskt. Och alldeles, alldelses…….UNDERBART!!!!

Bild till blogginlägg


Overklig lycka efter denna härliga andraplats!!!

Jag och Strolchi kom tvåa i den stora finalen av Lövsta Future Challenge under Stockholm International Horse Show på Friends Arena! Jag har svårt att finna ord, jag är så otroligt tacksam mot min fina lilla kämpe till häst som går in på denna stora & mäktiga arena och bara levererar!

Bild till blogginlägg


Full koncentration från min sida och fin Srtolchi i travökning!

Vi hade lite småmissar, men inga stora saker, en taktmiss i en längning och lite ”sådär” piruetter. På pluskontot idag fanns väldigt fint flyt i piaff och passage, fina serier och framför allt en glad och avspänd häst som verkligen ställer upp på ett fantastiskt fint sätt för mig på banan!

Bild till blogginlägg


På väg in i piruett, de blev små men det höll!

Bild till blogginlägg


Härlig känsla att få rida i denna magiska arena med en fantastisk publik!!!

Vi fick den fina procenten 66,8 för ritten och för det är jag strålande glad!!!  Tyvärr fick jag en kostsam ”felridning” då jag ville få igång passagen bättre innan jag svängde in i volten och domaren blåste felridning då han tyckte att det blev alltför sent. Snöpligt och väldigt kostamt då det inte drogs 2 poäng/domare i denna klass uten 2 hela procent på resultatet…. Alltså landade vi på 64,8% och vad gör det en dag som denna då det ändå räckte till en solklar 2:a plats 🙂

Bild till blogginlägg


Full fräs på ärevarvet!

Grattis till vinnaren duktiga Sandra Dahlin på Ichi på hela 68,6%, trean Cecilia Kristoffersen på Hampuz M.Ge, 58,8% och fyran Jennifer Svensson och Sibelius som tyvärr fick utgå idag. Läs mer om hela finalen på Tidningens Ridsports hemsida.

Bild till blogginlägg


Älskar detta kort och denna häst!!! Magiska lilla gummiboll-Strolchi <3

Jag vill passa på att rikta ett megastort TACK till Lövsta för denna fantastiska satsning på unga hästar och unga ryttare!!! Vilken otrolig sporre detta är och vilken fantastisk satsning på Svensk dressyr som gynnar både spets och bredd!

Ett stort tack även till hela mitt härliga team och alla ni som supportar mig, helt fantastiskt vad med grattisar jag fått på fb, sms och i ”verkliga livet”. Nu ska vi fira med bubbel till oss och morötter till Strolchi 🙂

Bild till blogginlägg


Strolchi laddar upp på sedvanligt vis inför start så Jessica fick knoppa liggande häst!!!

Bild till blogginlägg


Hjälp av mini-hästskötaren Mira idag också. Pall är bra om man är liten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *