Kategorier
Ej kategoriserad

Första Grand Prix-segern!!!

Av Märit Olofsson Näss - 7 juli, 2018 | 0 kommentarer

Fantastiskt, härligt, underbart och såååå himla kul:
Jag och Strolchi vinner Grand Prix för första gången i våra liv!!!

Bild till blogginlägg


Strolchi är tillbaka på banan och skötte sig superfint!

Jag är bara så supernöjd med vår insats i Mariefreds Grand Prix idag. Allt gick helt enligt planen som var att komma igenom programmet på ett fint och harmoniskt sätt. Efter ”kraschen” och efterföljande ”renovering” i Hamburg så finns ju alltid risken att det sätter sig mentalt. Min avsikt idag var därför att inte spänna bågen för högt eller sätta för mycket tryck utan att ge Strolchi en fin och lugn vända så att han inte spänner till eller blir upprörd.

Bild till blogginlägg


Lycka är att få galoppera först på GP-ärevarv!

Jag är så glad att han höll sig cool och gick ”felfritt” och kändes stabil. Såklart att det finns massa mer kvalitet och med mer tryck i honom kommer mer uttryck men nu tar vi en sak i taget!
Vi fick 66,5% och vann klassen och ingen kan vara gladare än jag!!! Jag har aldrig tidigare vunnit GP i hela mitt liv och att jag och Strolchi får göra det ihop känns fantastiskt! Är så tacksam mot denna lilla häst som tagit mig med på en makalös resa 🙂

Bild till blogginlägg


Den obligatoriska posen efter ärevarvet!

Nu laddar vi om för GP kür i morgon och så får Dockan följa med och gå en St Georges innan det bär av för Falsterbo för hennes del!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *