Kategorier
Ej kategoriserad

Gnistan glänser!

Av Märit Olofsson Näss - 6 augusti, 2019 | 0 kommentarer

Såhär ett par dagar efter Gnistans (Funkenflug) debuthelg, så passar jag på att skriva om dag två och Gnistans andra runda på en dressyrbana i livet. Det gick betydligt bättre än dag ett!!! Jag kunde nu på ett mycket bättre sätt rida honom inne på banan, han var mycket bättre med mig och hans fokus låg mer på mig än allt annat runtomkring som miljö, andra hästar osv.

Bild till blogginlägg


Betydligt coolare Gnista på banan dag 2!

Vi tog oss denna gång an LC:2 och jag kom igenom programmet med bara något lite trassel och då han är så himla fin i sina grundkvaliteér så kunde vi inkassera hels 73,5% En förbättring med 10% i både ridkänsla och domarpoäng från lördagens debut. Vi fick bland annat betyget 8 på gångarter och en 9:a för en travvolt!!! Med detta fick vi en  andraplacering i klassen som bonus för dagens ritt, vilket känns lite som en seger efter den ”röriga” rundan dagen innan!

Bild till blogginlägg


Superglada över ritten, poängen och rosetten!

Härligt att denna fina, känsliga, supersnygga och otroligt rörliga kille nu påbörjat sin dressyrbana och att han blir så väl mottagen av domarna! Vi åker nu hem betydligt mer kunniga och erfarna om denna talangfulla unghäst och hur han ska tränas, matschas och hanteras! Supernyttiga dagar att ta vara på och bygga vidare ifrån i Gnistans dressyrkarriär.
Jag har en känsla av att denna oslipade diamnt kommer att gå långt på dressyrbanan, han påminner mig en hel del om en liten fux med gummidojjor 🙂

Bild till blogginlägg


Fina omdömen av domaren!

Bild till blogginlägg


En till från banan, i full galopp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *