Kategorier
Ej kategoriserad

Dubbelseger!!!

Av Märit Olofsson Näss - 14 februari, 2021 | 0 kommentarer

Vilken fantastisk alla hjärtans dag vi haft idag! Gnistan debuterar MB:1 och vinner och efter det så vinner Mira sin allra första tävling med Pashe, kan ju inte bli bättre!!!

Vi har idag varit på Vilsta, Eskilstunaortens Ryttarförening som ordnat superfina tävlingar i gnistrande vackert vinterväder. Först ut av oss på banan var jag och Gnistan som nu som nybliven 6-åring fått ”spotta upp” sig några steg. MB:1 är ett nytt kvalprogran som är väldigt kort men också väldigt fint för en ung häst.

Bild till blogginlägg.


Inledning i solskenet på medellinjen!

Gnistan skötte sig som en riktig stjärna och vi satte i princip alla rörelser utan misstag alls! Visst ska det till ännu mer tryck och power och vi fick lite små mini bocksprång innan andra bytet, men jag är såååå stolt över hur han sköter sig på banan! Ridbar och avspänd och fullt fokus på mig!

Bild till blogginlägg


Vi fick superfina procenten 70,0 och vann klassen, vilken fantastisk debut!!!

Sedan var det Mira och Pashes tur att ta sig an LB:1 och till vår stora glädje var de 3 B-ponnysar och därmed en egen klass. Mira red verkligen superfint på en lugn och avspänd Pashe och de fick i princip inga missar alls. Kanske att han var lite öppen ibland, mn bra takt och form och fina vägar. De fick en 5:a på en travövergång men också många 8:or!

Bild till blogginlägg


Härliga 69,1% är personbästa för Mira och det gav hennes första seger och även placering i livet! Lycka!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *