Kategorier
Ej kategoriserad

På plats i Falsterbo!

Av Märit Olofsson Näss - 10 juli, 2021 | 0 kommentarer

Nu är vi på plats i Falsterbo hela gänget! Årets ”team” på denna upplaga av Falsterbo är jag, Jessica, Katarina och Kristy (som äger Rillan som stog hos mig 2019) och självklart lilla maskoten Lexi och ”huvudrollen” har såklart Gnistan. Jag skrev i förra bloggen att han är nr 9 av unghästar jag visat upp här, men tror faktiskt att det är den 10:e unghästen jag rider in på Falsterbobanan.

Gistan är iväg på sitt största event hittills i livet och än så länge så sköter han sig exemplariskt. I går kväll fick vi ett riktigt bra träningspass inne på banan och han tar verkligen miljön bra, det enda som han blir lite brydd över är andra hästar som spunkar sig eller rider väldigt nära vid möten… Det är väl ett resultat av att jag oftast rider själv hemma. Men det är bara att träna vidare på att lära sig den ”stora dressyrvärlden”!

Lite bilder från banträningen igår:

Vädret bjuder tyvärr på regn och skåneblåst, så vi har luftat regnkläderna ordentligt, men det ska bli riktigt fint till kvällen och i morgon då vi ska in å banan och prestera. Vid 9.30 och med startnummer fyra så hoppas vi på en fin runda och behöver alla era tummar!!!

Ps. Här är listan av tidigare unghästar jag haft med här:
Another Chap, Zoran, Zalmiak, Expressive, Valdo, Cardiff, Dortmund, Strolchi & Quintana!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *