Kategorier
Okategoriserade

Strolchi & Dockan duktiga i Intermediere!

Av Märit Olofsson Näss - 27 juni, 2022 | 0 kommentarer
Gänget redo för avfärd!

Vilken rolig dag det blev vid fina tävlingar hos Björklidens Ryttarsällskap i Molkom, Värmland idag! Vi bestämde oss rätt sent för att åka iväg med Dockan & Strolchi för att de skulle få varsin start och så härligt att det blev så bra.

Strolchi gick en Int 2 och vi kommer mer och mer igång för varje start vi gör. Visst vill jag fortfarande få än lite mer tryck och energi i piaff & passage på banan och tyvärr fick vi en liten miss i ”ettorna” idag. Men det finns mycket på plussidan som fina piruetter, ”tvåor”, skolor, ökningar och framför allt så känns det som att vi verkligen blir mer och mer i form!

Finaste Stolle-boll är i farten igen. Lycka!

Vi vann klassen på den fina procenten 67,3 och det känns så fint & roligt att vara igång med min fina ”gummiboll” igen!!!

Segertäcke och sadellöst!

Lite tidigare under dagen gick Dockan Int 1 och även hon var väldigt grund-fin på banan idag. Tyvärr ett par kostsamma missar, så jag är väldigt glad för 66,7% och en fin tredjeplacering! Hon är verkligen en matnyttig liten rosettplockare, min Docka!!!

På väg in på arenan för 6 minuter ”jobb” i 30 graders värme!

Jag är superglad att sommaren och värmen äntligen är här, jag gillar det skarpt, men att prestera i över 30 gradig värme är tufft!!! Nu ska vi ta igen oss ett par dagar och sedan träna vidare, det här är såååå roligt!

Härligt Strolchi fick vinna och Dockan tog ännu en fin placering!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *