Kategorier
Ej kategoriserad

Glad Påsk!

Av Märit Olofsson Näss - 23 april, 2011 | 0 kommentarer

I går var jag och min familj på den traditionella påskmiddagen hos min Far som alltid sker på långfredagen! Härligt med god mat och att träffa mina glada och trevliga släktingar. Tack Janne, det var som alltid superlyckat!

Har även hunnit med en kryssning till Tallinn, tisdag till torsdag. Det blev väldigt lyckat och tjejerna gillade det verkligen! Både Mira och Lina satt mycket i hytt-fönstret och tittade spänt ut på vatten, fåglar, båtar och hus mm på land! De gillade badet på däck 2 skarpt också :-)Vi hann med en sightseeing i Tallinn, äta massa god mat, shoppa tax-free och bara må gott! En skön avkoppling från vardagslivet.

Nu är våren här i full blom, vi njuter av fantastisk sol, krattar och fixar trädgård för fullt, har köpt en ny grill som måste invigas, köpt en gunga till Mira mm. Ja, nu är alla vårtecknen här 🙂

På måndag styr vi lastbilen mot Mariefred där Dortmund och Zkyline ska starta en St Georges. Här är lite fina bilder från Kyra-träningen med Dortmund i måndags, tagna av Susanne Stenfors:

Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg

Jag önskar alla en riktigt GLAD PÅSK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *