Kategorier
Ej kategoriserad

Superduktiga Moonshine

Av Märit Olofsson Näss - 7 oktober, 2011 | 1 kommentarer

I dag har Moonshine gått semifinal i 3-års championatet. Han var bara såååå himla duktig! Han var lugn, avspänd och väldigt samarbetsvillig och fin i formen genom hela ritten! Han fick fina omdömen för detta och även för sina fina gångarter. Jag är bara såå näjd med honom! Han har åkt bra, bott & ätit bra, varit fin att rida på och så himla cool över omgivningen, hela veckan. Detta lovar gott inför framtiden 🙂

Bild till blogginlägg


Fina, fina Moonshine!

Tyvärr gick vi inte till final, men det var mycket mer ”färdiga” hästar som lade beslag på finalplatserna. Han hade behövt ha mer ”drag under galoscherna” för att nå finalen, och där är vi inte än. Han är nog hela 175 cm hög och gänglig, så trycket i gångarterna kommer vi att sätta till nästa år!

Vi är en otroligt nyttig erfarenhet rikare och vi kommer tillbaka i kommande årgångschampionat!

Strolchi har idag gjort ett bra jobb inför söndagens final, han fick vila igår efter att ha tagit sig direkt till finalen. Duktiga Strolchi ska gå ännu en final i år, så stolt över Jessicas fina lilla häst som jag har förmånen att få rida!

En kommentar till “Superduktiga Moonshine”

Håller tummarna allt vad jag kan för dig och s på sö! Ni är så fina tillsammans och väl värda en bra placering i detta getingbo.
Kram Mia 内沙汰grannen内沙汰

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *