Kategorier
Ej kategoriserad

Mira fyller 4 år och tävlingshelg i Hammarö!

Av Märit Olofsson Näss - 6 maj, 2012 | 0 kommentarer

Idag fyller min underbara lilla dotter Mira 4 år! Helt obeskrivligt vad tiden gått fort, men ändå känns det som livet före Mira är oändligt långt borta… Mira har i alla fall haft en härlig födelsedagshelg med Pappa och Lina hos sin farmor och farfar i Dalarna! Hon är på väg hem nu så jag kan gosa ordentligt med henne snart 🙂 Hipp hipp hurra för prinsessan Mira idag!!!

Bild till blogginlägg


Mira äter middag på väg hem från Dalarna, mums med pommes frites 🙂

Själv har jag tillbringat helgen på nationellt meeting i Hammarö, Karlstad med min Mor och så Zky och Dorten. Vi har haft en supermysig helg med fina placeringar, sett mycket bra ekipage, ätit god mat och myst i lastblien. Hammarö har fina tävlingar på en riktigt bra anläggning med trevliga funktionärer, vi åker säkert tillbaka dit igen! Katarina har varit groom denna gång och skötte uppgiften med den äran! Båda hästarna var glänsande snygga.

Dorten gick som vanligt som på räls och två stycken jättefina program, han är verkligen en superb dans-partner! Det blev två tredjeplatser (St Georges och Int 1) på 68,5 respektive 68,8 procent! Fantastiskt av arbetsmyran Dortmund! Han har nu varit placerad i ALLA starter vi gjort sedan i Hammarö förra året, då vi var precis utanför placering i en av klasserna! Det måste vara något sorts rekord?!?!

Bild till blogginlägg


Två fina gula rosetter blev helgens skörd!

Zky gick Int 1B och Int 1. Han var ganska fin och lugn att rida på, vilket var väldigt skönt då han ju lätt kan spänna till på banan. Ett par ganska grova och kostsamma missar i båda programmen gjorde dock att procenten blev rätt låga…

Skönt att vara hemma igen, nu är det bara att ta nya tag inför arbetsveckan och så ladda för ett riktigt kalas för Mira på lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *