Kategorier
Ej kategoriserad

Som en saga!

Av Märit Olofsson Näss - 17 maj, 2012 | 0 kommentarer

Det är nu nästan exakt 2 år sedan jag sålde min fina gosiga Cosby till familjen Kjerrman. Det är såklart alltid jobbigt att sälja en av sina bästa vänner, men när man kommit till vägs ände så är det ibland det bästa att dela på sig. Cosby och jag fick massa fina ritter med många placeringar varav flera i SB:1 under vårt sista år ihop (2009), vilket såklart är extra kul! Men vi var liksom färdiga med varandra då, han är inte en riktigt bra GP-häst och det vill jag ju ha, och så ville jag köpa min hett efterlängtade lastbil! Dessutom så visste jag ju att gentlemannen Cosby säkert kunde bli en riktigt fin juior-young rider häst och läromästare!

Bild till blogginlägg


Cosby och Norea!

Så till sist i juni 2010 fann Norea Kjerrman och Cosby varandra! Blott 17-åriga Norea manövrerarde Cosby jättefint och jag tror att det var kärlek direkt mellan Cosby och hela familjen Kjerrman! I tider då många hästaffärer går till domstol av massa konstiga orsaker och många säljare tvingas ta tillbaka sina hästar (ofta i mycket sämre skick än de såldes) eller köpare står med en häst som inte alls motsvarar deras förväntningar, så är det otroligt skönt att Cosby är så älskad och uppskattad! Fick ett mail av ”mamma” AnnSofie härom dagen, där hon undrade hur jag kunde vara så galen så jag sålde Cosby?!? Snacka om win-win situation för alla parter! Jag fick min lastbil och Kjerrmans underbara Cosby!

Bild till blogginlägg


Många rosetter för Cosby och Norea har det blivit under våren!

Just nu är Norea och Cosby inne i ett ”flyt” och plockar massa placeringar i MA:1 och St Georges, vilket är jättekul, och på söndag debuterar de Int 1 på Djurgården. Ska bli så kul att se! Till sommaren ser det ut som att de får rida YR-klassen i Falsterbo (hoppas!) och så blir det YR-SM i Kågeröd i Skåne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *