Kategorier
Ej kategoriserad

Härliga tävlingar på Djurgården!

Av Märit Olofsson Näss - 20 maj, 2012 | 0 kommentarer

Så har det varit nationella och även traditionella tävlingar på Djurgårdens Ryttarklubb! Detta är en tävling jag sällan missar. Duktiga arrangörer, vacker tävlingsplats och helt fantastiskt mycket priser!!! Denna gång var även vädret riktigt fint!
Traditionen är numera även att Dortmunds ägarinna Birgitta Öhman ordnar med en fantastisk pick-nick med frukt, snittar, snacks och bubblande dryck både med och utan alkohol.

Bild till blogginlägg


Dortmund och Birgitta!

Jag startade redan som nr två i klassen och oj, oj, vad fint han gick idag, Dortmund!!! En härlig känsla, mycket bra tryck i honom och väldigt stabil i formen. Inte en miss, inte ett betyg under 6 och många 8:or gav hela 69,867%. Nytt rekord i Int 1 och det blev en fin andraplats efter min kompis Jennie Larsson och hennes otroligt rörliga och vackra Zircon Springflower!

Bild till blogginlägg


Full koncentration under ritten.

Vi fick på grund av det tidiga startnumret en lång och fin eftermiddag med sol, pick-nick och mingel! Sedan vart det prisutdelning och vi fick hur mycket priser som helst: täcke, vit vojlock, massa smycken, presentkort på O-Learys och på massage mm, mm! En otroligt lyckad tävlingsdag och nu är jag, Mira, Lina, Katarina (och antagligen Dortmund oxå) trötta, brunbrända och glada 🙂

Bild till blogginlägg


Ärevarv med fint täcke!

I veckan som kommer så är det träning för Lars Andersson på tisdag och Bo Jenå på torsdag. Bra att trimma ordentligt, då det blir meeting på Brolöten till helgen för Zky, Strolchi och Moonshine!

Pick-nick och lek på Djurgården:

Bild till blogginlägg 
Bild till blogginlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *