Kategorier
Ej kategoriserad

Cirkus, Lussanträning och barnkalas!

Av Märit Olofsson Näss - 17 december, 2012 | 1 kommentarer

Jösses vilken härlig och händelsrik helg vi har haft jag, Mira och Lina!!! Allt började redan i fredags kväll då vi besökte Cirkus Scotts julföreställning. Vi hade sällskap av min familj: Katarina, Janne, Pelle och så Pelles sambo Malin och deras son Marcus. Det blev en härligt fartfylld kväll!

Bild till blogginlägg


Utklädningshörnan gillades av oss alla 🙂

Bild till blogginlägg


En fjäril och en clown åker karusell!

I cirkusparken fanns det karusell, ansiktsmålning, cirkusskola, utklädningshörna och så korv, popcorn, sockervadd mm. Efter att tjejerna roat sig i parken så blev det föreställning med full fart! Massa roliga och duktiga djur och artister. Det var verkligen en toppenkväll på alla sätt!

Bild till blogginlägg


12 shettisar showade för fullt.

I lördags var det dags för Lussanträning med både Dorten och Strolchi. Vi trotsade vädrets makter och tog oss till Ledingenäs i full snöstorm… Däremot så ställde jag in träningen på söndagsmorgonen då ovädret fortsatte in på kvällen och natten.
Båda hästarena var superduktiga! Strolchi tränar på alla St Georges-rörelser och han gör det med bravur! ”Han är en naturbegåvning på piruetter och väl framme i allt vi gör” för att citera Lussan. Härligt att få så mycket beröm för träningen och Strolchis begåvning! Dessutom markerar han ju redan fin passage och piaff 🙂
Dorten och jag tränar och tränar på piaff och passage och det blir bättre och bättre hela tiden. Ska bli roligt att komma ut på tävling i vår igen och testa det i rampljuset!

Bild till blogginlägg


Börjar längta efter tävlingssäsong nu. Denna bild är från vinst i St Georges i Solna maj 2011. Den blå rosetten som syns är Zky”s då han vi kom 2:a i samma klass!

Helgen avslutades med stort 3-årskalas för Lina, som ju fyllde år i måndags. Vickes matte Veronica hade bakat två stycken helt fantastiska tårtor till födelsedagsbarnet, som var mest nöjd över Barbie-tårtan! Fantastiskt fina och supergoda var de, båda tårtorna.

Bild till blogginlägg


Den fantastiska Barbietårtan grorde stor succé!

Bild till blogginlägg


Supergod choklad-glitter tårta som var hjärtformad.

Utöver det blev det korv, bullar, kakor, kaffe och saft och så en hel del presenter och härligt lek och bus! En mycket nöjd Lina somnade sent i går kväll 🙂

Bild till blogginlägg


Pyssel med kalas-kompisarna.

Vi har även hunnit leka en del i den härliga snön. Det blev en snögubbe, en snölykta och en massa åk på tjejernas blå åklappar i mormors backe!
 

Bild till blogginlägg


Mira, Herr Snögubbe och Lina!

Bild till blogginlägg


Full fart i pulkabacken!

Bild till blogginlägg


Det blev även ett par plåtar pepparkakor bakade i helgen, här är tjejerna med sina namn som pepparkaka!

En kommentar till “Cirkus, Lussanträning och barnkalas!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *