Kategorier
Ej kategoriserad

Globen

Av Märit Olofsson Näss - 4 december, 2012 | 0 kommentarer
Bild till blogginlägg


Lycklig Lina håller Milou, som Mira  oftast lägger beslag på!

Förra veckan var det åter dags att ha mysvecka med Mira och Lina och då har hästarna det lite lugnare och jobbet får stå tillbaka. Vi hade en härlig vecka med massa aktiviteter och påhitt! Vi bakade bl.a pepparkakor. Det tyckte tjejerna var toppenkul och degen var jättegod!!! Vi har åkt pulka i den härliga snön som kommit och i torsdags var vi på Bamsegympa, som de gått på hela terminen. Rolig stationsgymnastik med Bamsesånger och Bamsefigurer som modeller för alla övningar. Mycket uppskattat.

Bild till blogginlägg


Miras favoritstation på Bamsejympan!!!

Bild till blogginlägg


Lina samlar ärtpåsar. Röda ska de vara och attans den som tar en 🙂

Bild till blogginlägg


Man blir törstig av att gympa!

Vi har även hunnit vara och rida på Tomas och Smurfan och umgås en del med kusin Marcus, morbror Pelle och moster Malin samt mormor Katarina och morfar Janne. Så roligt och barnen leker verkligen jättebra ihop med sin kusin!

Bild till blogginlägg


I lördags var det dags för Globen och Stockholm International Horse Show

Jag, Mira, Lina och Katarina spenderade hela lördagen på Horse Show på Globen. Jag fick biljetter till hela dagen plus VIP på kvällen av min fantastiska sponsor Volkswagen Täby!!! Tack Volkswagen och Anna Sandqvist för en härlig dag i hästens tecken.
Förmiddagens dressyrpass var väldigt bra. Många duktiga ekipage och den lysande stjärnan var Tinne och Anton. De gjorde en fantastiskt fin uppvisning och fick hela 79,5%! Svenskt och personligt rekord för Tinne i Grand Prix! Barnen var sådär roade och ägnade hela sin uppmärksamhet åt spel på den nyinköpta surfplattan 🙂
Härligt att Tinne sedan upprepade både segern och rekorden i GP kür på söndagen!!!

Bild till blogginlägg


Matinéföreställning där en livs levande dalahäst kom in på arenan!

Dressyren följdes sedan av matinéföreställning med bl.a riddarspel, julshow, islandshästkadrilj, agility och shettisgalopp. Detta tyckte Mira och Lina oxå var roligt och tittade fascinerat på showen. Kvällens VIP-mingel följdes sedan av en 1,50m hoppning och 4-spannstävling. Vi tog oss sedan hem vid 21-tiden och då hade Mira och Lina stått och dansat i trappan till alla disco- och schlagerlåtar som spelas under 4-spannstävlingen 🙂
Behöver kanske inte sägas att tjejerna somnade snabbt i bilen på väg hem!

Bild till blogginlägg


Två glada och uppspelta tjejer framför Globen. Lyckan var total när de även fick göra ett besök på H&M och själva välja klänningar, strumpbyxor och skor!

Denna vecka kommer Strolchi för träning, mina hästar ska få träna betydligt hårdare än förra veckan och så blir det både konferens och julfest på jobbet. Därtill blir det en tjejmiddag med hästsnack hos mig på lördag! Kommer att bli en fullmatad vecka, som vanligt…!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *