Kategorier
Ej kategoriserad

Träningar och teknikshopping!

Av Märit Olofsson Näss - 26 november, 2012 | 0 kommentarer

Måndag och idag är det dags att hämta tjejerna för en härlig ”barnvecka”! Det betyder att veckan som gick var fullproppad med jobb och ridning 🙂 Hästarna har fått jobba ordentligt, bl.a gick både Vicke och Nils lektion för Lars i tisdags. Jag fick jättebra hjälp med båda två och de blev superfina. Är så roligt att träna med ”mina” fina ambitiösa unghästar, det lovar gott inför framtiden!

Bild till blogginlägg


Jobbig vecka med mycket arbete, bäst att vila upp sig tänker Vicke 🙂

I torsdags hade jag dock ett skönt avbrott från allt jobb och var med Mira en dag på dagis. Det var verkligen superkul och mysigt på alla sätt! Vi var på en teaterföreställning i Bro på förmiddagen och sedan hade vi pysselaktiviteter på förskolan under eftermiddagen. Jätteroligt att se Mira på sitt ”jobb” och bland sina kamrater!

Bild till blogginlägg


Mira och jag ritade en fjäril ihop!

Bild till blogginlägg


Mira med kompisarna Ebba och Siri! Mycket bus och lek präglade dagen!

I fredags blev det en tur till folkets hus i Hallunda för en rolig danskväll fylld av bugg och foxtrot med min kompis Bodil. Blender spelade och det blev en härligt rolig och fartfylld kväll med många bra danser!

Helgen har sedan gått i träningarnas tecken. Lördag förmiddag var jag hos Ann-Sofie Adolfsson (som jag köpte Cosby av 2004) på hennes gård Tullnäs och höll träningar. En rolig och inspirerande förmiddag med duktiga och ambitiösa elever! Det är verkligen roligt att se alla framsteg som mina elever gör från gång till gång och nu var det ju rätt länge sedan jag var där.

Efter Norrtälje var det bara direkt hem och lasta Dortmund och åka på förbundsträningen för Lussan lördag och söndag. Det är verkligen bara hur bra som helst! Nu börjar alla GP-rörelser sitta på plats och jag får så otroligt bra coachning av Lussan i alla detaljer. Fina Dortmund, han tar verkligen träningen riktigt bra!

Bild till blogginlägg


Dortmund och hans stolta ägare Birger! Birger och hans sambo Åsa kom och tittade så att vi skötte oss under söndagens träningspass. Lördag kväll bjöd de mig och Katarina på en härlig middagsbuffé. Tack Birger och Åsa för en trevlig kväll! 

Igår fick även Strolchi vara med på en lektion för Lussan. Han var riktigt fin och vi fick mycket beröm! Främst för hans fina travarbete, men även för att han har så lätt för piruetter och piaff/passage! Bytena blev oxå riktigt bra! Fina, stora och avspända på slutet, men det var lite spänt i början. Det är bra att komma till ny miljö och träna på alla svårigheter!

Bild till blogginlägg


Strolchi och jag är glada och nöjda efter träningen!

Helgen avslutades med en stor teknikshopping-runda ihop med min Far. Jag har ju inte haft någon dator hemma sedan jag separerade från Hans och flyttade. Vi åkte till Barkarby och Media Markt och gick loss ordentligt i teknikvärlden. Resan slutade med en bärbar dator (Asus), en skrivare (HP), en surfplatta (Samsung), en ny mobiltelefon (Samsung Galaxy S3, min gamla Sony Ericson P1 har sagt upp sig), datorväska, tangentbird, mus, musmatta mm. Nu är jag rustad till tänderna och kan t.ex blogga från lastbilen, barnen kan leka med surfplattan och jag kan återigen höra vad folk som ringer till mig säger 🙂
Tack Far för all hjälp i teknikdjungeln!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *