Kategorier
Ej kategoriserad

Barnvecka!

Av Märit Olofsson Näss - 20 november, 2012 | 2 kommentarer

Förra veckan var min barnvecka och den präglades verkligen av aktiviteter med barnen! En sammanfattning av veckan kommer här i bilder:

Bild till blogginlägg


Mormor gör sitt livs första pärlplatta 🙂 Vad gör man inte för sina barnbarn!?!

Bild till blogginlägg


Lina rider Tomas och Mira rider Smurfan! Vi fick en timmes härlig tur med dessa goa ponnysar på Järfälla Ridcenter i fredags!

Bild till blogginlägg


Barnkalas på Åbergs museum i Bålsta. Miras dagiskompis Klara fyllde 4 år! Mira i rit-tagen!

Bild till blogginlägg


Sötaste Lina som panter! Det blev mycket bus med kompisarna i lekhörnan på Åbergs.

Bild till blogginlägg


Söndagen innebar aktivitetsdag på förskolan med tipspromenad och 4-kamp. Tjejerna med sina första medaljer i livet!

Bild till blogginlägg


Med på aktivitetsdagen plus lek och middag hos oss, var kusin Marcus och pappa Pelle. Vi hann med en snabb visit i stallet och Mira visar upp stallkatten Jerry! De har verkligen superkul ihop kusinerna! 

Nu är det min barnfria vecka igen, eller discoveckan som en kompis kallade det för. Fast för mig är det mest jobba-hårt-vecka, då barnen är hos sin pappa! Jag snittar ca 10 timmar om dagen på jobbet (eftersom jag är ledig på fredagar med barnen) och så får hästarna kämpa ordentligt! De har ju oxå en lugnare vecka då jag har barnen hos mig.

Jag hann med ett pass med Strolchi i söndags. Han är verkligen en stjärna och ett klart Grand Prix-ämne! Han tecknar superfint för passage och gör ett par fantastiska steg i piaff, hur lätt som helst. Han bara sänker kruppan och trampar så fint. Har något stort på gång här, tack snälla Jessica för att jag får förvalta din fantastiska häst 🙂

Idag (tisdag) är det träning för Lars Andersson, Vicke och Nils ska få varsin lektion. Till helgen är det förbundsträning för Lussan med Dortmund och på lördag ska jag hålla kurs i Norrtälje på vackra Tullnäs Gård . Har varit där ett par gånger tidigare och det är verkligen ett härligt gäng att träna! Händer massor denna vecka på alla fronter och på måndag är det dags att mysa med prinsessorna Mira och Lina igen!

%1$s kommentarer till “%2$s”
2 kommentarer till “Barnvecka!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *