Kategorier
Ej kategoriserad

Bloggvanor!

Av Märit Olofsson Näss - 13 november, 2012 | 1 kommentarer

Jag har insett att jag ofta bloggar på söndagar. Jag tror att det har blivit så eftersom jag ofta levererar tävlingsrapporter här på bloggen. Det är en skön avslutning på veckan att skriva på bloggen efter tävlingsdagen är slut, barnen sover och jag har min stund av egentid framför datorn innan veckan rivstartar på måndagen. Men idag är det tisdag och dags för ett litet inslag på bloggen (jag vet att jag gjort många blogginlägg på andraveckodagar oxå)!!!

Förra veckan var ju en ”barnlös” vecka och jag jobbade långa dagar och passade då på att även rida mycket och klippa både Dorten och Nils. De blev så fina, speciellt Nils som såg ut som en raggsocka!!!
Nils fick i söndags vara med på Mälardalens Varmblodsklubbs clinic för Nina Bengtsson på Häggeby i Skokolster. Väldigt bra arrangemang av MVK, då man höll prisutdelning för kvalitetstävlan och kombinerade det med clinic för Arnold Assarson (hopp) och Nina Bengtsson (dressyr)! Till detta serevrades även en god lunch!
Nils skötte sig väldigt fint i den nya miljön. Cool och avspänd visade han fina gångarter, sidvärtsrörelser och förvänd galopp! Han kommer att bli riktigt fin, när han vuxit i sin stora kostym (175 cm hög!) även mentalt.

Bild till blogginlägg


Lite suddig bild, men jag tycker att Moonsine (Nils) är så fin här!

Jag red Strolchi i lördags, det var första träningen för oss efter Flyingeresan. Han gjorde alla delar ur St Georges programmet på träningsnivå, och han gjorde det så bra! Riktigt fin början till piruetter, fina byten i vart fjärde (inte alla rätt, men många!) och fina galoppslutor! Fina, fina, fantastiska Strolchi!!!

Bild till blogginlägg


Strolchi på Flyinge i oktober. Foto: Göran K Josefsson

Helgen innehöll även en hel del sociala event. I fredags var jag på middag på Golden Cave i Kungsängen med min elev Anna Barkfeldt. Vi åt god mat, satte mål för Anna och hennes 5-åriga sto Walenzia och pratade massor. Riktig tjejmiddag, med andra ord 🙂
Lördagkvällen spenderade jag och stor del av min släkt på Långholmen, där min kusin Kerstin hade 50-årsfest. Superrolig fest med god mat, trevligt sällskap, fina och roliga tal och sånger, ja ett härligt party som höll på till småtimmarna!

Bild till blogginlägg


Full fart och sång på Kerstins kalas! Tror att hon har falsk-leg, omöjligt att hon skulle vara 50….

Helgen avslutades med en god middag för min Far. Det var ju Fars dag i söndags, så då ska såklart pappa Janne ha det bästa! Han älskar Toscakaka och självklart så bakade jag en sådan 🙂
Igår kom tjejerna till mig, nu ska vi mysa, gosa och leka en hel härlig vecka. Gårdagen började med att vi målade naglarna och testade ett nytt läppstift!!!

Bild till blogginlägg


Kaninen Milou, läppstift, nya små stolar och ”barn-TV”, kan inte bli bättre!!!

En kommentar till “Bloggvanor!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *