Kategorier
Ej kategoriserad

Årets sista start!

Av Märit Olofsson Näss - 4 november, 2012 | 0 kommentarer

Nyss hemkommen från allhelgonadressyren i Enköping, där jag gjort årets sista tävlingsstart. Det var Dortmund som fick gå en Int 1 som avrundning på en lång och intensiv tävlingssäsong. Han var väldigt fin idag, inga direkta missar alls och fin i formen och uppe i fronten, en riktigt fin känsla helt enkelt! Vi fick ”bara” 68,4%, då en domare var väldigt låg på oss (66%). Tråkigt att det blir så ibland, men så är ju den här sporten… Vi fick ändå en fin 5:e placering i väldigt hård konkurrens med många duktiga ekipage!!! Nu tar vintersäsongen (silly season!) vid vid för alla grabbarna. Det innebär bl.a vet-chek och vila varvat med träning för att bli ett snäpp bättre till nästa säsong!

Bild till blogginlägg


Fina Dorten gick som en prins och fick en grön rosett!

Nisse får nog ändå vänta lite med nästa vila, för han är just igångsatt efter sin semester. Han kommer att gå en unghäst-clinic för Nina Bengtsson nästa söndag. Detta sker på Häggeby (Skokloster) i samband med prisutdelningen för kvalitetstävlan. Nisse blev ju 4:a som dressyrtalang då denna tävling avhölls i augusti.

Denna helg har även inneburit en hel del sociala event. Jag, Mira och Lina var i fredags och hälsade på tjejernas kusin Marcus, med mamma Malin och pappa Pelle (min bror). Det blev god middag, massa bus och lek och härlig samvaro! Till tjejernas stora glädje så bodde vi kvar över natten och de kunde leka vidare med Marcus på lördagen!

Bild till blogginlägg 


Bild till blogginlägg


Jag hann med lite hus- och trädgårdsjobb under helgen, medan tjejerna roade sig 🙂

Lördagkvällen var jag och min kompis Carola, mer känd som Lollo, på event som min fantastiska sponsor Volksvagen ordnade! Vi blev bjudna på Ladies Night på nya nationalarenan, Friends arena! En superproffsig och rolig show, där framför allt Magnus Uggla glänste! Detta föregicks av mingel, champagne och wraps på Volkwagens showroom på Hamngatan mitt i stan! Tack Anna Sandqvist och Volkswagen för en fantastisk kväll 🙂

Bild till blogginlägg


Anna, jag och Lolla roar oss ordentligt!

Har fått rapporter från Jessica om fina lilla Spirit som växer och växer och börjar bli en riktig snygging! Jessica (Strolchis matte) har nu inte bara sadlat och suttit upp, de har även travat. Här går det frammåt! Jessica ska också ha ett stort tack för den perfekta groomningen av Dortmund i Enköping idag!

Bild till blogginlägg


Liten börjar bli stor, fina Spirit blir 3 nästa år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *