Kategorier
Ej kategoriserad

Avslutad trojka och träning för Bo Jenå

Av Märit Olofsson Näss - 11 februari, 2013 | 1 kommentarer

Även denna helg har varit otroligt händelserik. Det händer verkligen saker i mitt liv hela tiden! Trojkan kring Moonshine ESS är upplöst och han har återvänt till sin uppfödare Susanne Stenfors. Sussi har köpt ut mig och Svenska Ridsportförbundet ur hästen och han flyttade till Sussi i lördags.
De två huvudsakliga orsakerna till att trojkan är upplöst är:
1. Moonshine håller inte den höga kvalitet som krävs för projektet.
2. Jag och ägaren har väldigt olika uppfattning om hur man matchar en unghäst till Grand Prix.
Men vi är i alla fall överens om att avsluta trojkan!

Bild till blogginlägg

Moonshine på Flyinge i höstas.

I går (söndag) var Bo Jenå uppe hos oss och höll ett par lektioner. Jag red både Vicke och Strolchi och de var jätteduktiga båda två! Bosse kom med bra tips och jag fick verkligen två superbra och inspirerande lektioner. Önskar bara att han kom upp (från Skåne) lite oftare 🙂
Bild till blogginlägg

Bo Jenå, förbundskapten och fantastisk tränate i ett 🙂

Efter träningen så åkte Strolchi hem till Jessica. Han ska få smälta all träning och ta det lite lugnare ett tag. Vi ska ju inte ut i MA förrän i  början av april och han ska ju hållas frisk och hel och glad oxå! I Strolchis box flyttade istället Maxi Clay (Max) in. Det är Jessicas 11-åriga hoppstjärna som ska dressyrtrimmas lite. Han har gått både Falsterbo och Flyinge i hoppning som 5- och 6-åring samt även tävlat internationellt i hoppning med Stina Lilje! Han kan dock redan en del dressyrtricks och vi ska nu lära känna varandra och trimma på ett par veckor! Ska bli kul!
Bild till blogginlägg

Söta Max bor nu i mitt stall!

I helgen har vår kommande stjärna Spirit flyttat till Mia i Bollnäs där hans inridning nu ska befästas. Liten börjar bli stor!!!

En kommentar till “Avslutad trojka och träning för Bo Jenå”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *